X

NOVICE

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence - 2. skupina

Na drugem polfinalnem turnirju v košarki za starejše učence, sta si uvrstitev na finalni turnir izborili Osnovna šola Drska in Osnovna šola Grm. Finalni turnir bo v četrtek, 20. 10. 2022, na Osnovni šoli Drska.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - šah

V drugem delu šahovskega tekmovanja letošnje sezone Delavskih športnih iger so ponovno prevladovali šahisti ekipe Pedagogi.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - kegljanje

Izvedli smo prvo tekmovanje v drugem jesenskem delu letošnje sezone Delavskih športnih iger.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - tenis (ž)

V četrtem poskusu smo uspeli pod streho spraviti tudi jesenski teniški turnir za ženske.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence

Na prvem polfinalnem turnirju v košarki za mlajše učence, ki se je odigral na Osnovni šoli Šmihel, sta si uvrstitev na finalni turnir zagotovili OŠ Center in OŠ Brusnice. Izvajalec finalnega turnirja bo znan po končanem drugem polfinalnem turnirju.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - nogomet

Jesenski nogometni turnir so suvereno osvojili nogometaši Revoza, ki so tako kot v prvem delu letošnje sezone, tudi tokrat ugnali zasedbo Krke.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za dijake

Občinskega prvenstva v rokometu za dijake se je udeležilo šest šol. Dijaki so pokazali zares dobre rokometne predstave in tri prvouvrščene šole so si izborile nastop na področnem prvenstvu, ki bo v sredo, 12. 10. 2022, v Brežicah. Prvo mesto na občinskem prvenstvu je osvojila Srednja elektro šola in tehniška gimnazija pred Srednjo strojno šolo tretje mesto pa je osvojila Srednja gradbena, lesarska in vzgojiteljska šola, vse tri šole so iz Šolskega centra Novo mesto. Najboljši strelec občinskega prvenstva s 17 zadetki je David Smolič iz Srednje strojne šole.

Preberi več