X

NOVICE

Rezultati regijskega prvenstva v veleslalomu za osnovne šole

Regijsko prvenstvo (Dolenjska, Ljubljana, Grosuplje) v veleslalomu za osnovne šole je potekalo v izjemni zimski kulisi, v odlični organizaciji in dobro pripravljeni progi za vse udeležence. Ekipno sta bili najboljši OŠ Center in OŠ Ig, med posamezniki pa Neja Pajk, Gaber Grebenšek, Neža Rezelj, Tian Marc Košmrl, Evita Adam in Lenart Bernik.

Preberi več

GLASOVANJE ZA ŠPORTNIKA, ŠPORTNICO IN KOLEKTIV LETA 2021

Od naprej do 01. 2. 2022, do 14.2. do 12.00, lahko glasujete za najboljšega športnika, športnico in športni kolektiv leta 2021 v novomeški občini. Rezultati glasovanja bodo v pomoč strokovni komisiji pri izboru najboljših.

Preberi več

Področno prvenstvo v rokometu za starejše učenke in učence

Področno prvenstvo v rokometu za starejše učence in učenke je potekalo v Trebnjem. Pri starejših učenkah je ob samo dveh udeleženih ekipah slavila OŠ Grm pred OŠ Center. Pri učencih so zmagali rokometaši OŠ Trebnje, drugo mesto je osvojila OŠ Loka Črnomelj in tretje OŠ Šmihel. Najboljša strelca prvenstva sta Tjaž Butala in Alja Retelj.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za starejše učence

Na področnem prvenstvo v odbojki za starejše učence, ki je potekalo v Športni dvorani v Mokronogu, je že po tradiciji prvo mesto osvojila Osnovna šola Žužemberk, drugi so bili odbojkarji Osnovne šole Otočec in tretji domačini iz Osnovne šole Mokronog.

Preberi več

Razpored tekmovanja št. 3 rekreacijske lige malega nogometa v dvorani

Preberi več

Bilten št. 3 rekreacijske lige v dvoranskem nogometu

Preberi več

Razpored 3. rekreacijske lige Kralja Matjaža

Preberi več