X

NOVICE

Rezultati rekreacijske lige Kralja Matjaža v košarki 1. liga - 2. krog

Preberi več

Rezultati področnega posamičnega prvenstva v šahu za osnovne šole

Področnega posamičnega prvenstva za osnovne šole se je udeležilo natanko 100 šahistov in šahistk. V posameznih kategorijah so slavili Tina Lavrič Osnovna šola Toneta Pavčka, Igor Dragičević Osnovna šola Drska, Jurij Hudoklin Osnovna šola Center in Rosa Brinovar Osnovna šola Dolenjske Toplice.

Preberi več

Rezultati področnega ekipnega in posamičnega prvenstva v badmintonu za srednje šole

Na področnem ekipnem prvenstvu v badmintonu je prvo mesto osvojila Gimnazija Novo mesto, pred SERŠTG Šolskega centra Novo mesto in Gimnazijo Brežice. Posamično so prva mesta osvojili Vid Koščak, Vid Urbančič, Zara Šenica in Lea Plazar.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za starejše učenke

Na področnem prvenstvu v košarki za starejše učenke so se naslova področnih prvakinj veselile košarkarice Osnovne šole Drska, drugo mesto je osvojila Osnovna šola Center in tretje Osnovna šola Šmihel. Najboljša strelka prvenstva je bila z osemnajstimi koši Nuša Florjančič.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za dijake

V četrtek, 14. 12. 2023, je v ŠD Leona Štuklja potekalo občinsko prvenstvo v malem nogometu za dijake. Občinski prvaki so postali dijaki Srednje elektro-računalniške šole in tehniške gimnazije, drugo mesto so osvojili dijaki Gimnazije Novo mesto, tretji pa so bili dijaki Srednje zdravstvene in kemijske šole. Najboljši strelec s šestimi goli je Tilen Tomac ŠC NM Srednja zdravstvena in kemijska šola.

Preberi več

Rezultati rekreacijske lige malega nogometa v dvorani

Preberi več

Rezultati občinskega ekipnega prvenstva v badmintonu za osnovne šole

Občinsko ekipno prvenstvo v badmintonu je potekalo v Športni dvorani na Livadi. Pri mlajših učenkah in učencih je prvo mesto osvojila Osnovna šola Drska pred Osnovno šolo Brusnice in Osnovno šolo Grm. Pri starejših pa je slavila Osnovna šola Grm, drugo mesto je osvojila Osnovna šola Stopiče in tretje Osnovna šola Brusnice.

Preberi več