X

NOVICE

Rezultati področnega prvenstva v mali odbojki za mlajše učenke

Na področnem prvenstvu v mali odbojki za mlajše učenke je prvo mesto prepričljivo osvojila Osnovna šola Žužemberk, sicer organizatorica prvenstva, pred Osnovno šolo Metlika in Osnovno šolo Dragatuš.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - košarka

»Nora« trojka v zadnji sekundi je odločila finale med ekipama Roletarstvo Medle in Krko. Z rezultatom 32:29 so bili ponovno boljši lanski zmagovalci in si zagotovili boljše izhodišče pred jesenskim turnirjem.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za mlajše učence

Na občinskem prvenstvu v malem nogometu je nastopilo vseh osem novomeških osnovnih šol. Prvo mesto je osvojila Osnovna šola Brusnice, ki je v finalu premagala Osnovno šolo Otočec. V tekmi za tretje mesto pa je bila od Osnovne šole Grm uspešnejša Osnovna šola Bršljin. Najboljša strelca prvenstva z devetimi doseženimi zadetki sta Tilen Bele in David Janc.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - ulični teki

Tudi letošnji ulični teki so potekali v okviru prireditve Novomeški tek, v osmih kategorijah je sodelovalo 62 tekačic in tekačev.

Preberi več

Rekreacijska liga v nogometu - travna liga pomlad 2021/2022

V nedeljo, 10.4., je bil odigran 1. krog drugega dela Rekreacijske lige v nogometu v sezoni 2021/2022. V tekmovanju se meri 32 ekip, ki so razvrščene v štiri različne kakovostne lige.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - kegljanje

Tekmovanja v kegljanju se je udeležilo 10 ženskih in 7 moških ekip. V obeh kategorijah je sta zmago slavili ekipi Krke, ženska z 234, moška pa s 398 podrtimi keglji. Drugo mesto med ženskimi ekipami je pripadlo Društvu upokojencev Novo mesto (211), tretje pa Revozu (195). Z rezultatom 381 so bili drugi kegljači Roletarstva Medle, tretje mesto so osvojili člani ekipe Društva upokojencev Mali Slatnik (312).

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v štafetnih tekih za osnovne šole

Na področnem prvenstvu v štafetnih tekih, ki je potekalo v okviru 22. novomeškega teka, so v vseh štirih kategorijah slavili tekači in tekačice Osnovne šole Grm iz Novega mesta, druga mesta pa so osvojile Osnovne šole Center, Toneta Pavčka in Bršljin. Na tekmovanju je sodelovalo 57 štafet iz dolenjskih osnovni šol.

Preberi več