X

16. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA

16. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA

NOVICE

Rezultati področnega prvenstva v mali odbojki za mlajše učence

Na področnem prvenstvu v mali odbojki za mlajše učence so prvo mesto osvojili odbojkarji Osnovne šole Žužemberk pred Osnovno šolo Mokronog in Osnovno šolo Semič.

Preberi več

16. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA

Zavod Novo mesto bo tudi v letu 2023 v sodelovanju s športnimi društvi ponovno organiziral bogat športni program, namenjen predstavitvi dejavnosti športnih društev in promociji športnih vsebin V MO Novo mesto. Predstavitev različnih športnih vsebin bo predvidoma potekala v času od aprila do junija, na različnih lokacijah v Novem mestu in bližji okolici.


Preberi več

Delavske športne igre 2023 - badminton

Po krajšem odmoru smo letošnjo sezono Delavskih športnih iger nadaljevali s turnirjem v badmintonu.

Preberi več

Rezultati področnega ekipnega prvenstva v šahu za osnovne šole

Na področnem ekipnem prvenstvu v šahu so pri mlajših učenkah slavile šahistke Osnovne šole Toneta Pavčka, pri mlajših učencih šahisti Mirne, pri starejših učencih so bili najboljši šahisti Osnovne šole Center in pri starejših učenkah šahistke Osnovne šole Mokronog.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za mlajše učence

Naslov občinskih prvakov v rokometu za mlajše učence so osvojili rokometaši Osnovne šole Center po zmagi v finalu nad Osnovno šolo Drska. Tretje mesto je osvojila Osnovna šola Grm. Najboljši strelec prvenstva z doseženimi 29 zadetki je Andraž Kirm.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za mlajše učenke

Na področnem prvenstvu v košarki za mlajše učenke je v finalni tekmi Osnovna šola Šmihel premagala Osnovno šolo Center. V tekmi za tretje mesto pa so košarkarice Osnovne šole Drska premagale vrstnice iz Osnovne šole Grm. Najboljša strelka prvenstva z doseženimi 37 koši je Brina Počrvina iz OŠ Šmihel.

Preberi več

DELAVSKE ŠPORTNE IGRE 2023 - razpis tekmovanj pomlad 1. del

Objavljamo razpis tekmovanj v nadaljevanju letošnje sezone Delavskih športnih iger.

Preberi več