X

NOVICE

Razpis polfinala občinskega prvenstva v košarki za starejše učence

Oba polfinalna turnirja v košarki za starejše učence bosta odigrana v četrtek, 4. 11. 2021, v Osnovni šoli Šmihel. Prvo polfinale se bo pričelo ob 11.30, drugo pa ob 13.45.

Preberi več

Rezultati področnega posamičnega prvenstva v badmintonu za osnovne šole

Področnega posamičnega prvenstva v badmintonu za osnovne šole se je udeležilo sto nekategoriziranih tekmovalcev. Pri mlajših učenkah je slavila Pia Pintar iz OŠ Žužemberk, pri mlajših učencih Tilen Urbančič prav tako iz OŠ Žužemberk, Nuša Butala iz OŠ Loka Črnomelj je bila najboljša pri starejših učenkah in Vid Urbančič iz OŠ Žužemberk pri starejših učencih.

Preberi več

DŠI 2021 - ŠAH

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki na mivki za srednje šole

Področno prvenstvo v odbojki na mivki je obenem veljalo kot polfinalno državno prvenstvo za srednje šole. Mesto na finalnem turnirju državnega prvenstva sta si zagotovila Gimnazija Novo mesto pri dijakih in odbojkarice Centra biotehnike in turizma, kmetijske šole in tehniške gimnazije Grm.

Preberi več

REKREACIJSKA LIGA V NOGOMETU 2021/2022 BILTEN ŠT. 7 (jesenski del)

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki na mivki za osnovne šole

Na področnem prvenstvu v odbojki na mivki za osnovne šole so si mesto na polfinalu državnega prvenstva pri učenkah izborili ekipi Osnovne šole Metlika in Osnovne šole Žužemberk, pri učencih pa odbojkarji Osnovne šole Žužemberk in Osnovne šole Otočec.

Preberi več

DŠI 2021 - KEGLANJE

Preberi več