X

NOVICE

RNL - bilten št. 11

Zaključen je jesenski del rekreacijske lige v nogometu. Tokrat je tekmovanje potekalo v 1. in 3. travni ligi. Posebej se je izkazal Jan Novak iz ekipe Regrča vas, ki je dosegel tri zadetke.

V 1. ligi so po jesenskem delu na prvih treh mestih ekipe:
1. MEGAMIX, 2. NEVTRAL, 3. DUAL EXPRES - BELA CERKEV
V 2. ligi vodi ekipa BV TRADE AG-MA PODLJUBEN in v 3. ligi FUŽINA DVOR.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za dijakinje

Na področnem prvenstvu v odbojki za dijakinje je Gimnazija Novo mesto premagale vse konkurentke in osvojila naslov področnih prvakinj. Drugo mesto je pripadlo Gimnaziji Brežice in tretje Srednji šoli Josipa Jurčiča Ivančna Gorica.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za starejše učence

Na občinskem prvenstvu v rokometu za starejše učence je Osnovna šola Bršljin v finalu premagala Osnovno šolo Stopiče. V tekmi za tretje mesto pa so bili rokometaši Osnovne šole Šmihel boljši od Osnovne šole Center. Najboljši strelec občinskega prvenstva je Nik Pust, ki je dosegel 32 zadetkov.

Preberi več

D.Š.I. - PIKADO

Na tekmovanju Delavskih športnih iger v pikadu, ki je potekalo v torek, 7. 11. 2023, je pri moških v jesenski in skupni razvrstitvi slavila ekipa DU Novo mesto, druga je bila Krka in tretja na jesenskem delu ekipa Zavoda za gozdove. V skupni razvrstitvi so tretje mesto zasedli tekmovalci iz Adrie Mobil.
Pri ženskah je v jesenskem delu slavila ekipa DU Mali Slatnik, druga je bila ekipa Zavoda za gozdove in tretja Policija. V končnem vrstnem redu je na prvem mestu ekipa DU Mali Slatnik, druge do bile tekmovalke Policije in tretje ekipe Krke.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za dijake

Naslov področnih prvakov v odbojki za dijake so osvojili odbojkarji Srednje strojne šole Šolskega centra Novo mesto po zmagi v finalu nad Gimnazijo in Srednjo šolo Kočevje. Tretje mesto je osvojila Gimnazija Novo mesto.

Preberi več

D. Š. I. - ODBOJKA

Na tekmovanju Delavskih športnih iger v odbojki je v jesenskem delu tako pri ženskah kot pri moških slavila Krka, ki je v obeh konkurencah zmagala tudi v skupnem seštevku. Drugo mesto je pri ženskah osvojila Splošna bolnišnica Novo mesto pri moških pa Roletarstvo Medle.

Preberi več

RNL - bilten št. 10

Tokrat je tekmovanje potekalo le v 1. travni ligi in sicer v športnem parku Dragotin Kette. Posebej se je izkazal Urban Kramar iz ekipe Dual expres - Bela cerkev, ki je dosegel tri zadetke.

Preberi več