X

IGRE PRIJATELJSTVA 2023

IGRE PRIJATELJSTVA 2023

NOVICE

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za starejše učence

Na občinskem prvenstvu v rokometu za starejše učence sta se v finalu pomerili OŠ Šmihel in OŠ Center. Uspešnejši so bili rokometaši Osnovne šole Šmihel. V tekmi za tretje mesto so rokometaši Osnovne šole Grm premagali Osnovno šolo Stopiče. Najboljši strelec prvenstva z doseženimi dvajsetimi goli je Črt Peterlin.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - badminton

Po krajšem odmoru smo letošnjo sezono Delavskih športnih iger nadaljevali s turnirjem v badmintonu.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za dijake

Področno prvenstvo v odbojki za dijake je potekalo v Športni dvorani Leona Štuklja v Novem mestu. V ponovitvi finala iz občinskega prvenstva, so tudi tokrat slavili odbojkarji Gimnazije Novo mesto z zmago nad Srednjo strojno šolo Šolskega centra Novo mesto. Tretje mesto je osvojila Srednja elektro šola in tehniška gimnazija Šolskega centra Novo mesto.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za dijake

Področni prvaki so postali rokometaši Srednje elektro šole in tehniške gimnazije po zmagi v finalu nad Strokovno izobraževalnim centrom Brežice. Uvrstitev v četrtfinale državnega prvenstva si je s tretjim mestom priborila še Srednja strojna šola Šolskega centra Novo mesto. Z dvajsetimi zadetki je bil najboljši strelec prvenstva David Smolič.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za starejše učenke

Na občinskem prvenstvu v malem nogometu za starejše učenke je prvo mesto osvojila Osnovna šola Grm pred Osnovno šolo Brusnice in Osnovno šolo Center. Najboljši strelki prvenstva s tremi zadetki sta Alja Pajk in Tisa Albreht Šutar.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - namizni tenis

V sklopu jesenskega posamičnega turnirja v namiznem tenisu smo udeležence prvič gostili v dvorani Športnega društva SU v Športnem centru Livada. Tekmovanja se je skupno udeležilo 47 posameznikov in posameznic.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za dijakinje

V Brežicah na področnem prvenstvu v odbojki za dijakinje je prvo mesto osvojila novomeška gimnazija pred brežiško gimnazijo, tretje mesto pa je osvojila Srednja zdravstvena in kemijska šola Šolskega centra Novo mesto.

Preberi več