X

NOVICE

Rezultati področnega prvenstva v mali odbojki za mlajše učence

Področno prvenstvo v mali odbojki za mlajše učence je potekalo v dvorani OŠ Žužemberk. Prvo mesto je osvojila domača OŠ Žužemberk. Na drugo mesto se je uvrstila OŠ Grm. Tretje mesto so osvojili učenci OŠ Mokronog.

Preberi več

DŠI 2024 - BADMINTON - pomladanski del

Pomladanskega posamičnega turnirja v badmintonu za Delavske športne igre se je udeležilo 75 tekmovalcev in tekmovalk. V moški kategoriji je zmagal Nejc Zaviršek, ki je v finalu premagal Luko Balabaniča. Tretje mesto je zasedel Matija Golob. V ženski konkurenci je zmagala Urška Kos pred Anjo Kinčič in Mašo Bizjan. Ekipno pri moških je zmagala Adria Mobil, pri ženskah pa ekipa Krke.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v namiznem tenisu

Na področnem ekipnem in posamičnem prvenstvu v namiznem tenisu za osnovne šole, katerega se je udeležilo okoli 110 tekmovalcev je ekipno pri mlajših učencih in učenkah slavila Osnovna šola Šmarjeta, pri starejših pa Osnovna šola Šmihel. Med posamezniki so v različnih kategorijah slavili Nejc Koželj, Brina Glavan, Martin Grubar, Nika Krivc, Lukas Košir in Neža Gazvoda.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v mali odbojki za mlajše učenke

Področno prvenstvo v mali odbojki za mlajše učenke je potekalo v dvorani OŠ Žužemberk. Prvo mesto je osvojila OŠ Semič. Na drugo mesto se je uvrstila domača OŠ Žužemberk. Tretje so bile učenke OŠ Otočec.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za mlajše učence

Področno prvenstvo v rokometu za mlajše učence je potekalo v ŠD Trebnje. Prvo mesto je osvojila OŠ Trebnje, ki je v finalu premagala OŠ Grm. Tretje mesto je osvojila OŠ Loka Črnomelj. Najboljši strelec prvenstva je bil Patrik Pirković iz OŠ Metlika, ki je dosegel 25 zadetkov.

Preberi več

Rezultati rekreacijske lige Kralja Matjaža v košarki - bilten št. 13

V rekreacijski ligi Kralja Matjaža v košarki so končana tekmovanja v drugi in tretji ligi. Prvak druge lige je Šentjernej druga je Stara cerkev in tretji Team Mirna. V tretji ligi je najuspešnejša ekipa Litus, pred ŠD Partizan Semič in RIMP:

Preberi več

Zaključek rekreativne lige malega nogometa v dvorani

V Športni dvorani Marof je potekal zadnji krog rekreacijske lige malega nogometa v dvorani za sezono 2023/24. Prvaki prve lige so postali nogometaši ŠD Loka Kalcer, po zmagi na zadnji tekmi nad ekipo Husnija Miskić s.p. Najboljši strelec prve lige je Žan Kramar iz ŠD Loka Kalcer z 11 zadetki. V 2. ligi je bila najuspešnejša ekipa Klopca Team - ŠD Trebelno. Najboljša strelca v drugi ligi s trinajstimi zadetki sta Asmir Čosić in Aleš Žunič.

Preberi več