X

16. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA

16. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA

NOVICE

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za dijake

Naslov področnih prvakov za dijake so osvojili rokometaši Srednje šole Josipa Jurčiča iz Ivančne Gorice, ki so v finalu premagali vrstnike iz Šolskega centra Novo mesto Srednje elektro šole in tehniške gimnazije. Tretje mesto je osvojila Gimnazija in Srednja šola Kočevje. Črt Pinterič iz Gimnazije Brežice je bil z doseženimi dvajsetimi zadetki najboljši strelec prvenstva.

Preberi več

DŠI 2021 - NAMIZNI TENIS

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za dijake

Na občinskem prvenstvu v rokometu za dijake je nastopilo pet srednjih šol. Najboljša je bila ekipa Šolskega centra Novo mesto Srednje elektro šole in tehniške gimnazije, ki je v finalu premagala Srednjo strojno šolo prav tako iz šolskega centra, tretje mesto pa je osvojila Gimnazija Novo mesto. Najboljši strelec prvenstva je Patrik Tisovec, ki je dosegel 14 zadetkov.

Preberi več

DŠI 2021 - BADMINTON

Preberi več

Rezultati polfinala in finala občinskega prvenstva v košarki za starejše učence

Oba polfinalna turnirja v košarki za starejše učence sta bila odigrana na Osnovni šoli Šmihel. Iz prve skupine sta si mesto na finalu, ki bo v sredo, 10. 11. 2021, priborili OŠ Grm in OŠ Šmihel, iz druge skupine pa OŠ Bršljin in OŠ Center. Na finalnem turnirju pa je slavila OŠ Bršljin pred OŠ Center in OŠ Šmihel. Najboljši strelec občinskega prvenstva z 39 koši je Gašper Tasič.

Preberi več

DŠI 2021 - ulični teki, badminton

Preberi več

REKREACIJSKA LIGA V NOGOMETU 2021/2022 BILTEN ŠT. 9 (jesenski del)

Preberi več