X

NOVICE

DŠI 2023 - BALINANJE MOŠKI

Spomladanski del balinanja za moške se je ravno tako odvijalo na balinišču ŠRD Breza Straža. Tekmovanja so se udeležili predstavniki 9 ekip.

Preberi več

DŠI 2023 - BALINANJE ŽENSKE

Balinišče v ŠRD Breza v Straži je gostilo tekmovanje v sklopu Delavskih športnih iger.

Preberi več

Rekreacijska liga Kralja Matjaža 2022/2023

Z zaključnimi dvoboji smo v nedeljo, 23.4., zaključili s tekmovanji v sklopu Rekreacijske lige Kralja Matjaža v sezoni 2022/2023.

Preberi več

Delavske športne igre 2023 - košarka

Prvi pomladanski del DŠI smo zaključili s tekmovanjem v košarki. Na ŠC Livada se je zbralo sedem moških in tri ženske ekipe.

Preberi več

Rezultati regijskega prvenstva jugovzhodne regije v košarki 3X3 za Osnovne šole

Regijskega prvenstva v košarki 3X3 za osnovne šole se je udeležilo sedemindvajset šol iz cele Dolenjske, Posavja, Zasavja in Grosuplja. Na državno prvenstvo so se uspeli uvrstiti košarkarji Osnovne šole Brežice, Osnovne šole Grm in Brinje pri učencih ter Osnovne šole šole Grm in Osnovne šole Loka Črnomelj pri učenkah.

Preberi več

DŠI 2023 - Streljanje

V sredo 12.4.2023 se je v streljanju z zračno puško pomerilo 79 posameznikov in posameznic iz 20 ekip.

Preberi več

Velikonočni turnir Ženskega košarkarskega kluba Krka v okviru Rudolfovih tednov športa.

V okviru 16. Rudolfovih tednov športa, ki jih pripravlja Zavod Novo mesto, so v Ženskem košarkarskem klubu na velikonočni ponedeljek, organizirali tradicionalni turnir za najmlajše košarkarice. Turnirja se je udeležilo okoli 40 deklet, ki obiskujejo krožek košarke na osnovnih šolah v Novem mestu in okolici. Na turnirju so se košarkarice preizkusile v štafetnih igrah ter košarkarskih tekmah, kjer so pred številčnimi gledalci prikazale veliko lepih potez. Po končanem turnirju je sledila podelitev, vse udeleženke so prejele spominsko majico, velikonočno presenečenje in medaljo.

Preberi več