X

16. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA

16. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA

NOVICE

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za starejše učence

Na občinskem prvenstvu v rokometu za starejše učence je prvo mesto osvojila Osnovna šola Center z zmago v finalu nad Osnovno šolo Šmihel, tretji so bili rokometaši Osnovne šole Stopiče. Najboljši strelec prvenstva z doseženimi štiriindvajsetimi zadetki je Tjaž Butala.

Preberi več

Razpored tekmovanja za rekreacijsko ligo Kralja Matjaža

Preberi več

61. sezona Delavskih športnih iger

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za dijake

Na občinskem prvenstvu v odbojki za dijake je prvo mesto osvojila Srednja elektro šola in tehniška gimnazija pred Srednjo strojno šolo obe iz Šolskega centra Novo mesto, tretji pa so bili odbojkarji novomeške gimnazije.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za starejše učence

Naslov področnih prvakov v malem nogometu za starejše učence je osvojila Osnovna šola Trebnje, drugo mesto je zasedla Osnovna šola Drska in tretje Osnovna šola Šmihel. Jure Selan je dosegel pet zadetkov in postal najboljši strelec prvenstva.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za dijakinje

Na izjemno izenačenem področnem prvenstvu v odbojki za dijakinje so prvo mesto osvojile odbojkarice Gimnazije Brežice, pred srednjo šolo Josipa Jurčiča in Gimnazijo Novo mesto.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za dijake

Po skoraj dvajsetih letih naslov področnih prvakov v košarki ni pripadel dijakom Šolskega centra srednje elektro šole in tehniške gimnazije, saj so jih v finalu premagali košarkarji novomeške gimnazije. Tretje mesto je osvojila srednja zdravstvena in kemijska šola.

Preberi več