X

16. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA

16. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA

NOVICE

Delavske športne igre 2023 - kegljanje

Tekmovanje v kegljanju smo izvedli v dveh dneh, skupno pa se je tekmovanj udeležilo 19 ekip, 10 med žensko in 9 med moško konkurenco.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za mlajše učenke

Naslov področnih prvakinj v malem nogometu za mlajše učenke so osvojile nogometašice Osnovne šole Šmarjeta z zmago v finalu nad Osnovno šolo Šentjernej. V tekmi za tretje mesto je Osnovna šola Škocjan premagala domačinke, Osnovno šolo Trebnje. Najboljša strelka prvenstva je Sara Zupan iz Osnovne šole Šmarjeta z doseženima dvema zadetkoma.

Preberi več

Delavske športne igre 2023 - ŠAH

V prvem delu šahovskega tekmovanja letošnje sezone Delavskih športnih iger je sodelovalo 14 ekip. Prevladovali so šahisti ekipe Pedagogi, pred ekipo Krke ter tretjeuvrščeno ekipo Društvo upokojencev Novo mesto.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v mali odbojki za mlajše učenke

Na področnem prvenstvu v mali odbojki za mlajše učenke so prvo mesto prepričljivo osvojile domačinke, učenke Osnovne šole Žužemberk. Drugo mesto je pripadlo odbojkaricam Osnovne šole Otočec in tretje Osnovni šoli Center.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki 3x3 za srednje šole

Na področnem prvenstvu v košarki 3x3 so v konkurenci dijakov prvo mesto osvojili košarkarji Gimnazije Novo mesto pred Ekonomsko šolo Novo mesto in Srednjo zdravstveno in kemijsko šolo Šolskega centra Novo mesto. Tudi pri dijakinjah so slavile košarkarice Gimnazije Novo mesto, drugo mesto je osvojila Srednja zdravstvena in kemijska šola ter tretje Ekonomska šola Novo mesto.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za mlajše učence

Naslov področnih prvakov v rokometu za mlajše učence so osvojili rokometaši Osnovne šole Trebnje po zmagi v finalu nad Osnovno šolo Drska. Osnovna šola Metlika je osvojila tretje mesto z zmago nad Osnovno šolo Center. Najboljši strelec področnega prvenstva je Andraž Kirm z doseženimi 25 zadetki.

Preberi več

Delavske športne igre 2023 - namizni tenis

V sredo 14.3.2023 se je v dvorani Športnega društva SU v športnem centru Livada, odvijalo DŠI tekmovanje v namiznem tenisu. Tekmovanja se je skupaj udeležilo 54 tekmovalcev in tekmovalk.

Preberi več