X

NOVICE

Rezultati rekreacijske lige malega nogometa v dvorani - Bilten št. 4

S tekmami 28. 1. 2024 se je nadaljevala zimska liga v dvoranskem nogometu. Tekmovanje je potekalo v ŠD Marof, nastopile pa so ekipe v 1. in 2.A ligi. Rezultati tekem so potrdili izenačenost ekip, ki sodelujejo v rekreacijski ligi.
Nadaljevanje lige sledi v nedeljo, 4. 2. 2024.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za starejše učenke

Na področnem prvenstvu v malem nogometu za starejše učenke je prvo mesto osvojila ekipa OŠ Šentjernej, ki je v finalu po kazenskih strelih z 2:0 premagala ekipo OŠ Grm. Tretje mesto je osvojila ekipa OŠ Škocjan. Najboljši strelka prvenstva je bil Nina Zore, ki je dosegel 5 zadetkov.

Preberi več

Rezultati občinskega ekipnega prvenstva v šahu za osnovne šole

Na občinskem ekipnem prvenstvu v šahu za osnovne šole je prvo mesto pri mlajših učenkah in starejših učencih osvojila Osnovna šola Center, Osnovna šola Šmihel je bila najuspešnejša pri starejših učenkah, pri mlajših učencih pa je slavila Osnovna šola Bršljin.

Preberi več

Rezultati finala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence

V finalu občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence je zmagala OŠ Bršljin, ki je premagala OŠ Grm. Tretje mesto je zasedla OŠ Center. Najboljši strelec občinskega prvenstva je bil Gašper Vovk iz OŠ Brusnice, ki je dosegel 35 košev.

Preberi več

Rezultati rekreacijske lige malega nogometa v dvorani - Bilten št. 3

S tekmami 21. 1. 2024 se je nadaljevala zimska liga v dvoranskem nogometu. Tekmovanje je potekalo v ŠD Marof, nastopile pa so ekipe v vseh treh ligah.
Nadaljevanje lige sledi v nedeljo, 28. 1. 2024.

Preberi več

Rezultati rekreacijske lige Kralja Matjaža v košarki - Bilten št. 7

V nedeljo, 21. 1. 2024, so bile v ŠD Marof zaradi zasedenosti dvorane odigrane le štiri tekme rekreacijske lige Kralja Matjaža. Tekmovale so ekipe 2. in 3. lige. Nadaljevanje lige sledi v nedeljo, 28.1. 2024.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za mlajše učence

Na občinskem prvenstvu v malem nogometu za mlajše učence je prvo mesto osvojila ekipa OŠ Center, ki je v finalu po kazenskih strelih z 1:0 premagala ekipo OŠ Drska. Tretje mesto je osvojila ekipa OŠ Šmihel. Najboljši strelec prvenstva je bil Nik Bartolj, ki je dosegel 14 zadetkov.

Preberi več