X

NOVICE

Rezultati področnega prvenstva v atletiki za SŠ

Področnega posamičnega prvenstva v atletiki, ki je potekalo v Novem mestu se je udeležilo lepo število srednješolk in srednješolcev. Najboljši so se uvrstili na državno prvenstvo, ki bo 23.5.2024 v Velenju.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v atletiki za OŠ

Občinskega posamičnega prvenstva v atletiki se je zopet udeležilo veliko število mlajših in starejših učenk ter mlajših in starejših učencev. Najboljši so se uvrstili na področno posamično prvenstvo, ki bo v torek, 28. 5. 2024, prav tako na stadionu Portoval v Novem mestu.

Preberi več

DŠI 2024 - BALINANJE - ženske

V športnem parku Breza je na tekmovanju v Delavskih športnih igrah v balinanju pri ženskah zmagala ekipa Splošne bolnišnice Novo mesto, drugo mesto je osvojila ekipa Krke, tretje pa ekipa DU Novo mesto.

Preberi več

17. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA - Kegljaško društvo Vodnjak

Kegljaško društvo Vodnjak je v praznovanje 10. obletnice delovanja vključil tudi 17. Rudolfove tedne športa. Prireditev je bila zelo množična in ponovno dobro sprejeta med občani ožje in širše regije. Zabeležili so rekordno udeležbo 311 nastopov.

Preberi več

DŠI 2024 - BALINANJE - moški

V športnem parku Breza je na tekmovanju v Delavskih športnih igrah v balinanju pri moških zmagala ekipa Adria Mobil, drugo mesto je osvojila ekipa DU Mali Slatnik, tretje pa ekipa DU Novo mesto.

Preberi več

Rekreacijska liga v nogometu bilten št. 5

V nedeljo so bile odigrane tekme petega kroga spomladanskega dela rekreacijske lige v nogometu. Ekipe prve lige so se pomerile v Športnem parku Podpečina, domačin je bila ekipa ŠD Trebelno. Druga liga je nastopila na igrišču na Košenicah, domačin je bila ekipa Košenice. Tretja liga pa je nastopila v ŠRC Pluska, domačin je bila ekipa Kne Tim - Fas.

Preberi več

Rekreacijska liga v nogometu - bilten 4.

V nedeljo so bile odigrane tekme četrtega kroga spomladanskega dela rekreacijske lige v nogometu. Ekipe prve lige so se pomerile v Športnem parku Plastoform Šmarjeta, domačin je bila ekipa Plastoform Šmarjeta. Druga liga je nastopila na igrišču v Žužemberku, domačin je bila ekipa NK Žužemberk. Tretja liga pa je nastopila v Športnem parku D. Kette Šmihel, domačin je bila ekipa Re-union.

Preberi več