X

NOVICE

Rezultati občinskega prvenstva v mali odbojki za mlajše učenke in učence

Občinsko prvenstvo v mali odbojki za mlajše učence in učenke je potekalo na Osnovni šoli Grm. Pri mlajših učenkah so prva tri mesta osvojile odbojkarice OŠ Center, Grm in Šmihel, pri mlajših učencih pa so slavili odbojkarji Osnovne šole Otočec, ki so v finalu premagali Osnovno šolo Šmihel, tretje mesto pa je osvojila Osnovna šola Grm.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v pomladanskem krosu za osnovne in srednje šole

Po skoraj treh letih smo ponovno izpeljali tekmovanje v krosu. Udeležilo se ga je okoli 350 osnovnošolcev in srednješolcev. Najboljše ekipe so si priborile uvrstitev na državno prvenstvo, ki bo v četrtek, 21. 4. 2022, v Medvodah.

Preberi več

Rekreacijska liga Kralja Matjaža 2021/2022

Objavljamo rezultate in končne lestvice Rekreacijske lige Kralja Matjaža v sezoni 2021/2022.
O zmagovalni ekipi je odločala finalna tekma med najboljšima ekipama rednega dela, Tisk Šepic in Žoltasti troti.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za mlajše učenke

Na področnem prvenstvu v košarki za mlajše učenke so prepričljivo slavile košarkarice Osnovne šole Grm pred Osnovno šolo Šmihel in Osnovno šolo Center. Alja Pajk iz Osnovne šole Grm je bila z 22 doseženimi koši najboljša strelka prvenstva.

Preberi več

Rekreacijska liga v nogometu - travna liga pomlad 2021/2022

Objavljamo razpored nadaljevanja prvenstva Rekreacijske lige v nogometu v sezoni 2021/2022. V štirih kakovostnih ligah bo sodelovalo 32 ekip, prvi krog bo v nedeljo, 10. aprila.

Preberi več

Rezultati finala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence

Na finalnem turnirju v košarki za mlajše učence so prvo mesto osvojili domačini, košarkarji Osnovne šole Drska z zmago v finalu nad Osnovno šolo Brusnice. Tretje mesto je osvojila Osnovna šola Šmihel. Najboljši strelec občinskega prvenstva je Tian Fluher, ki je na polfinalnem in finalnem turnirju dosegel 53 košev.

Preberi več

Rezultati področnega ekipnega prvenstva v šahu za osnovne šole

Na področnem ekipnem prvenstvu v šahu za osnovne šole so pri mlajših učenkah in učencih prvo mesto osvojile šahistke in šahisti Osnovne šole Šmihel, pri starejših učenkah Osnovne šole Mokronog in pri starejših učencih tekmovalci Osnovne šole Center.

Preberi več