X

ŠPORTNIK LETA 2022

ŠPORTNIK LETA 2022

NOVICE

Rezultati področnega prvenstva v košarki za mlajše učence

Šest ekip se je pomerilo na področnem prvenstvu v košarki za mlajše učence. Zmagala je Osnovna šola Drska, ki je v finalu premagala Osnovno šolo Metlika, v tekmi za tretje mesto pa so bili košarkarji Osnovne šole Brusnice uspešnejši od vrstnikov iz Osnovne šole Mirana Jarca Črnomelj. Lucas Čerček je s 66 doseženimi koši postal najboljši strelec področnega prvenstva.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v mali odbojki za mlajše učenke

Na področnem prvenstvu v mali odbojki za mlajše učenke je prvo mesto prepričljivo osvojila Osnovna šola Žužemberk, sicer organizatorica prvenstva, pred Osnovno šolo Metlika in Osnovno šolo Dragatuš.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - košarka

»Nora« trojka v zadnji sekundi je odločila finale med ekipama Roletarstvo Medle in Krko. Z rezultatom 32:29 so bili ponovno boljši lanski zmagovalci in si zagotovili boljše izhodišče pred jesenskim turnirjem.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za mlajše učence

Na občinskem prvenstvu v malem nogometu je nastopilo vseh osem novomeških osnovnih šol. Prvo mesto je osvojila Osnovna šola Brusnice, ki je v finalu premagala Osnovno šolo Otočec. V tekmi za tretje mesto pa je bila od Osnovne šole Grm uspešnejša Osnovna šola Bršljin. Najboljša strelca prvenstva z devetimi doseženimi zadetki sta Tilen Bele in David Janc.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - ulični teki

Tudi letošnji ulični teki so potekali v okviru prireditve Novomeški tek, v osmih kategorijah je sodelovalo 62 tekačic in tekačev.

Preberi več

Rekreacijska liga v nogometu - travna liga pomlad 2021/2022

V nedeljo, 10.4., je bil odigran 1. krog drugega dela Rekreacijske lige v nogometu v sezoni 2021/2022. V tekmovanju se meri 32 ekip, ki so razvrščene v štiri različne kakovostne lige.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - kegljanje

Tekmovanja v kegljanju se je udeležilo 10 ženskih in 7 moških ekip. V obeh kategorijah je sta zmago slavili ekipi Krke, ženska z 234, moška pa s 398 podrtimi keglji. Drugo mesto med ženskimi ekipami je pripadlo Društvu upokojencev Novo mesto (211), tretje pa Revozu (195). Z rezultatom 381 so bili drugi kegljači Roletarstva Medle, tretje mesto so osvojili člani ekipe Društva upokojencev Mali Slatnik (312).

Preberi več