X

NOVICE

Razpis področnega prvenstva v rokometu za strejše učence in učenke

Področno prvenstvo v rokometu za strejše učence bo v četrtek, 5. 12. 2019, ob 9.30 v Športni dvorani Trebnje, za starejše učenke pa v ponedeljek, 9. 12. 2019, ob 10.00 v Športni dvorani v Šentjerneju.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v košarki za starejše učenke

Področno prvenstvo v košarki za strejše učenke bo v petek, 6. 12. 2019, ob 8.30 v Športni dvorani Marof v Novem mestu.

Preberi več

Razpis občinskega posamičnega prvenstva v šahu za osnovne šole

Občinsko posamično prvenstvo v šahu za mlajše in starejše učence ter učenke bo v torek, 3. 12. 2019, ob 14.30 v jedilnici Šolskega centra Novo mesto.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za starejše učence

Košarkarji Osnovne šole Grm so zanesljivo osvojili naslov področnih prvakov za starejše učence. Drugo mesto je osvojila Osnovna šola Center in tretje Osnovna šola Bršljin. Najboljši strelec prvenstva je Sergej Petkovič, ki je dosegel 92 košev.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za dijakinje

Na občinskem prvenstvu v malem nogometu za dijakinje se je zbralo šest šol. Najuspešnejše so bile nogometašice Srednje zdravstvene in kemijske šole, ki so v finalu premagale Gimnazijo Novo mesto. Tretje mesto je osvojila Srednja elektro šola in tehniška gimnazija. Najboljša strelka prvenstva je Nina Rman z doseženimi štirimi zadetki.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za starejše učenke

Naslov občinskih prvakinj v rokometu so osvojile starejše učenke Osnovne šole Grm. Drugo mesto je pripadlo Osnovni šoli Stopiče in tretje Osnovni šoli Center. Najboljša strelka prvenstva z 22 zadetki je Janja Avsec.

Preberi več

DŠI 2019 - NAMIZNI TENIS - JESEN

Končan je tekmovalni del 59. sezone Delavskih športnih iger. Da je namizni tenis izjemno priljubljena panoga med rekreativci dokazuje tudi dejstvo, da se je DŠI tekmovanj v letošnji sezoni udeležilo 22 moških in 10 ženskih različnih ekip. Na jesenskem turnirju v namiznem tenisu je sodelovalo 42 tekmovalcev in 18 tekmovalk. V moški konkurenci so prvi štirje iz pomladanskega dela potrdili primat najboljših in vlogo favoritov za najvišja mesta. Uroš Slatinšek (Roletarstvo Medle) je po finalni zmagi proti Tomažu Kralju (Krka) zasluženo osvojil naziv prvaka v letošnji sezoni. Tretje mesto je osvojil Damir Škerl (Pedagogi), ki je bil boljši od Toneta Špringerja (Zavarovalnica Triglav). Ekipno se prvega mesta veselijo predstavniki Krke (86 točk), drugega mesta z 78 točkami Revoz (kar štirje posamezniki so med TOP 10 sezone), tretje mesto pa je pripadlo ekipi Pedagogi (69 točk).

Preberi več