X

16. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA

16. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA

NOVICE

Rezultati finala občinskega prvenstva v košarki za starejše učence

Na finalnem turnirju občinskega prvenstva v košarki za starejše učence je prvo mesto osvojila Osnovna šola Drska pred Osnovno šolo Grm, tretji pa so bili košarkarji Osnovne šole Center. Najboljši strelec polfinalnega in finalnega turnirja je Timotej Balažić iz Osnovne šole Grm z 99 doseženimi koši.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za dijake

Na občinskem prvenstvu v odbojki za dijake so prva tri mesta in s tem uvrstitev na področno prvenstvo zasedli Gimnazija Novo mesto, Srednja strojna šola in Srednja elektro šola in tehniška gimnazija. Področno prvenstvo bo v četrtek, 27. 10. 2022, v Športni dvorani Leona Štuklja.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - streljanje z zračno puško

V drugem delu letošnje sezone tekmovanja v streljanju z zračno puško se je pomerilo 55 posameznikov in posameznic.

Preberi več

Rezultati področnega posamičnega prvenstva v badmintonu za osnovne šole

Na področnem posamičnem prvenstvu v badmintonu je pri mlajših učenkah zmagala Tija Danica Markovič iz OŠ Dolenjske Toplice, pri mlajših učencih Tilen Urbančič iz OŠ Žužemberk, pri starejših učenkah Špela Vrana iz OŠ Mirna in pri starejših učencih Marcel Marković iz OŠ Dolenjske Toplice.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za dijakinje

Na občinskem prvenstvu v odbojki za dijakinje je nastopilo šest šol. Največ so pokazale novomeške gimnazijke in zmagale pred Srednjo zdravstveno in kemijsko šolo Šolskega centra Novo mesto. Na področno prvenstvo, ki bo 24. 10. 2022, v Brežicah pa se je kot tretjeuvrščena ekipa uvrstila še ekipa Centra biotehnike in turizma kmetijske šole in tehniške gimnazije Grm.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence - 2. skupina

Na drugem polfinalnem turnirju v košarki za starejše učence, sta si uvrstitev na finalni turnir izborili Osnovna šola Drska in Osnovna šola Grm. Finalni turnir bo v četrtek, 20. 10. 2022, na Osnovni šoli Drska.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - šah

V drugem delu šahovskega tekmovanja letošnje sezone Delavskih športnih iger so ponovno prevladovali šahisti ekipe Pedagogi.

Preberi več