X

NOVICE

Rezultati rekreacijske lige Kralja Matjaža v košarki - Bilten št. 6

V nedeljo, 14. 1. 2024, so bile v ŠD Marof odigrane tekme rekreacijske lige Kralja Matjaža. Tekmovale so ekipe 1. lige, košarkarske tekme so bile zelo zanimive in napete do konca. Nadaljevanje lige sledi v nedeljo, 21.1. 2024.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence - 1. skupina

Prvi polfinalni turnir občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence je bil zelo izenačen. Vse tri ekipe so zabeležile po eno zmago. V krogu teh ekip je bila najuspešnejša Osnovna šola Grm pred Osnovno šolo Center. Obe ekipi sta si priborili nastop na finalnem turnirju občinskega prvenstva.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za starejše učenke

Naslov področnih prvakov v odbojki za starejše učenke za šolsko leto 2023-24 je osvojila Osnovna šola Žužemberk, ki je v finale premagala Osnovno šolo Center iz Novega mesta. Tretje mesto je osvojila Osnovna šola Dragatuš.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za dijake

Na področnem prvenstvu v malem nogometu za dijake je prvo mesto osvojila ekipa SIC Brežice, ki je v finalu po kazenskih strelih premagala ekipo ŠC NM SERŠTG. Tretje mesto je osvojila ekipa ŠC Krško - Sevnica. Najboljši strelec prvenstva je bil s sedmimi zadetki Žiga Kolmanič iz ŠC NM SERŠTG.

Preberi več

Rezultati rekreacijske lige Kralja Matjaža v košarki - Bilten št. 5

V nedeljo, 7. 1. 2024, se je v ŠD Marof nadaljevalo tekmovanje v rekreacijski ligi Kralja Matjaža. Skoraj vse košarkarske tekme so bile zelo izenačene in napete do konca. Najbolj se je izkazal Matej Venta iz ekipe Legende, ki je dosegel 32 košev.

Preberi več

Športnik leta 2023 - razpisi in pravilniki

Objavljamo razpis za izbor Športnika leta 2023 v novomeški občini. Prijave zbiramo do torka, 16. 1. 2024. Navodila so v priponkah.
Objavljen je tudi pravilnik za občinska priznanja in Bloudkove značke ter seznam vseh dobitnikov priznanj od leta 1979.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za starejše učence

Naslov področnih prvakov v odbojki za šolsko leto 2023-24 so osvojili starejši učenci Osnovne šole Šentjernej z zmago v finalu nad Osnovno šolo Žužemberk, v tekmi za tretje mesto pa je Osnovna šola Mokronog premagala Osnovno šolo Otočec.

Preberi več