X

NOVICE

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za dijakinje

Področnega prvenstva v rokometu za dijakinje so se udeležile tri srednje šole. Najuspešnejša je bila Gimnazija Novo mesto pred Srednjo zdravstveno in kemijsko šolo Šolskega centra Novo mesto, tretje mesto pa je pripadlo Gimnaziji Brežice. Najboljša strelka prvenstva z doseženimi devetimi zadetki je Kara Martinčič.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za starejše učenke

Občinsko prvenstvo v odbojki za starejše učenke je potekalo na Osnovni šoli Grm. V finalni tekmi so bile odbojkarice Osnovne šole Otočec uspešnejše od vrstnic iz Osnovne šole Center, tretje mesto pa je pripadlo Osnovni šoli Drska.

Preberi več

Rezultati rekreacijske lige Kralja Matjaža v košarki - 2. krog - 2. in 3. liga

V Športni dvorani na Livadi je bil odigran drugi krog tekmovanja rekreacijske lige Kralja Matjaža v košarki. Na sporedu so bile tekme v drugi in tretji ligi. Rezultate si lahko ogledate v priloženem biltenu.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za starejše učence

Naslov občinskih prvakov v odbojki so osvojili učenci Osnovne šole Otočec po zmagi v finalu nad Osnovno šolo Center z 2 : 0. V tekmi za tretje mesto je bila Osnovna šola Šmihel uspešnejša od Osnovne šole Grm.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za dijake

Na področnem tekmovanju v košarki za dijake, ki je potekalo 29. 11. 2023, v ŠD Marof, so prvo mesto osvojili dijaki Gimnazije Novo mesto. Drugo mesto je pripadlo dijakom Ekonomske šole Novo mesto in tretje Šolskemu centru Krško - Sevnica. Najboljši strelec je Tim Dragan iz Ekonomske šole Novo mesto.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za starejše učence

Na področnem prvenstvu v rokometu za starejše učence so slavili domačini rokometaši Osnovne šole Trebnje po zmagi v finalu nad Osnovno šolo Bršljin. Osnovna šola Stopiče je zasedla tretje mesto. Najboljši strelec prvenstva z doseženimi sedemindvajsetimi zadetki je Nik Pust.

Preberi več

Rezultati rekreacijske lige Kralja Matjaža v košarki - 1. krog

V nedeljo, 26. 11. 2023, so bile v ŠD Marof odigrane prve tekme letošnje sezone rekreacijske lige Kralja Matjaža. Košarkarske tekme so bile zelo izenačene in napete do konca. Nadaljevanje lige sledi v nedeljo, 3.12. 2023, tokrat v ŠC Livada.

Preberi več