X

NOVICE

RL KRALJA MATJAŽA 2019/20 - 3. krog

V nedeljo, 1. 12. 2019, je bil v ŠC Livada, odigran je bil 3. krog tekem v RL Kralja Matjaža. Merile so se ekipe v vseh treh rekreativnih ligah.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za starejše učence

Na področnem prvenstvu v malem nogometu za starejše učence sta prvo in drugu mesto osvojili belokranjski ekipi OŠ Semič in OŠ Loka Črnomelj. Tretje mesto je osvojila OŠ Drska Novo mesto . Najboljša strelca s tremi doseženimi zadetki sta Jakob Štukelj in Luka Perkovič.

Preberi več

DOLENJSKA REKREATIVNA NAMIZNOTENIŠKA LIGA

Objavljamo razpored Dolenjske rekreativne lige v namiznem tenisu. Tekmovanj epoteka v dveh skupinah. V vsaki skupini nastopa 7 ekip. Tekmovanje poteka v organizaciji ŠD SU Novo mesto pod okriljem Zavoda Novo mesto.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za starejše učenke

Na področnem prvenstvu v malem nogometu za starejše učenke je prvo mesto osvojila Osnovna šola Brusnice, drugo Osnovna šola Podzemelj in tretje Osnovna šola Center. Najboljša strelka prvenstva je Nuša Kocuvan z doseženimi šestimi zadetki.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v košarki za srednje šole

Področno prvenstvo v košarki za dijakinje bo v torek, 3. 12. 2019, ob 8.30 in za dijake v četrtek, 12. 12. 2019, ob 8.30 v Športni dvorani Marof v Novem mestu.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v malem nogometu za dijakinje

Področno prvenstvo v malem nogometu za dijakinje bo v torek, 10. 12. 2019, ob 8.30 v Športni dvorani Leona Štuklja v Novem mestu.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v košarki za dijake

Tudi letos so naslov občinskih prvakov v košarki prepričljivo osvojili dijaki Srednje elektro šole in tehniške gimnazije, saj so v finalu premagali Gimnazijo Novo mesto. Tretje mesto je osvojila Srednja zdravstvena in kemijska šola. Jaka Klobučar je dosegel 64 košev in bil najboljši strelec prvenstva.

Preberi več