X

ŠPORTNIK LETA 2022

ŠPORTNIK LETA 2022

NOVICE

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za dijake

Področno prvenstvo v odbojki za dijake je potekalo v Športni dvorani Leona Štuklja v Novem mestu. V ponovitvi finala iz občinskega prvenstva, so tudi tokrat slavili odbojkarji Gimnazije Novo mesto z zmago nad Srednjo strojno šolo Šolskega centra Novo mesto. Tretje mesto je osvojila Srednja elektro šola in tehniška gimnazija Šolskega centra Novo mesto.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za dijake

Področni prvaki so postali rokometaši Srednje elektro šole in tehniške gimnazije po zmagi v finalu nad Strokovno izobraževalnim centrom Brežice. Uvrstitev v četrtfinale državnega prvenstva si je s tretjim mestom priborila še Srednja strojna šola Šolskega centra Novo mesto. Z dvajsetimi zadetki je bil najboljši strelec prvenstva David Smolič.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za starejše učenke

Na občinskem prvenstvu v malem nogometu za starejše učenke je prvo mesto osvojila Osnovna šola Grm pred Osnovno šolo Brusnice in Osnovno šolo Center. Najboljši strelki prvenstva s tremi zadetki sta Alja Pajk in Tisa Albreht Šutar.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - namizni tenis

V sklopu jesenskega posamičnega turnirja v namiznem tenisu smo udeležence prvič gostili v dvorani Športnega društva SU v Športnem centru Livada. Tekmovanja se je skupno udeležilo 47 posameznikov in posameznic.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za dijakinje

V Brežicah na področnem prvenstvu v odbojki za dijakinje je prvo mesto osvojila novomeška gimnazija pred brežiško gimnazijo, tretje mesto pa je osvojila Srednja zdravstvena in kemijska šola Šolskega centra Novo mesto.

Preberi več

Rezultati finala občinskega prvenstva v košarki za starejše učence

Na finalnem turnirju občinskega prvenstva v košarki za starejše učence je prvo mesto osvojila Osnovna šola Drska pred Osnovno šolo Grm, tretji pa so bili košarkarji Osnovne šole Center. Najboljši strelec polfinalnega in finalnega turnirja je Timotej Balažić iz Osnovne šole Grm z 99 doseženimi koši.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za dijake

Na občinskem prvenstvu v odbojki za dijake so prva tri mesta in s tem uvrstitev na področno prvenstvo zasedli Gimnazija Novo mesto, Srednja strojna šola in Srednja elektro šola in tehniška gimnazija. Področno prvenstvo bo v četrtek, 27. 10. 2022, v Športni dvorani Leona Štuklja.

Preberi več