X

NOVICE

DŠI 2024 - KEGLJANJE

Na Kegljišču Portoval Novo mesto je na tekmovanju Delavskih športnih iger v kegljanju pri moški slavila ekipa DU Novo mesto pred Krko in Revozom. V ženski konkurenci pa je slavila ekipa DU Mali Slatnik pred Revozom in DU Novo mesto.

Preberi več

RL 2024 - OBČINSKA KEGLJAŠKA LIGA 2023/2024

Končala se je občinska kegljaška liga v kateri so slavili igralci Pizzerije Rondo 1. Najboljši posameznik lige je postal Mitja Baša s povprečjem 594,33 podrtih kegljev v ligi in najboljšim rezultatom 639 podrtih kegljev.

Preberi več

17. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA - Šahovsko društvo KRKA NM

V sklopu 17 . Rudolfovih tednov športa je potekal tudi šahovski turnir za osnovnošolce in srednješolce. Udeležilo se ga je 17 igralcev in igralk iz različnih koncev Slovenije. Po napetih borbah in 7 odigranih partijah je na koncu zmagal Miha Gorše Pihler iz ŽŠK Maribor Poligram. Na drugem in tretjem mestu sta bila igralca z enakim številom točk, po dodatnih kriterijih pa je drugo mesto pripadlo domačinu Pavlu Radež pred Jakobom Kovačičem iz Ljubljane. Na tekmovanju so nastopila tudi tri dekleta. Najvišje uvrščena je bila Ana Kaja Premerl iz Kočevja, ki je zasedla 7. mesto v skupnem seštevku.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za mlajše učenke

Področno prvenstvo v malem nogometu za mlajše učenke, ki je potekalo v ŠD Trebnje, je postreglo z veliko dobrega nogometa. Področne prvakinje so postale učenke OŠ Frana Metelka Škocjan. drugo mesto je pripadlo OŠ Šentjernej in tretje domača OŠ Trebnje. Prva strelka prvenstva je bil s 3 zadetki Manca Košak iz OŠ Frana Metelka Škocjan.

https://video.arnes.si/api/asset/qf8l697zct0q/play.mp4

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki 3x3 za srednje šole

Na področnem prvenstvu v košarki 3x3 so v konkurenci dijakov prvo mesto osvojili košarkarji Ekonomske šole Novo mesto pred Srednjo elektro računalniško šolo in tehniško gimnazijo, tretje mesto je osvojila Gimnazija Novo mesto. Pri dijakinjah so slavile košarkarice Gimnazije Novo mesto, drugo mesto je osvojila Srednja zdravstvena in kemijska šola ter tretje Ekonomska šola Novo mesto.

Preberi več

Razpis pomladanskega 1. in 2. dela DŠI 2024

Objavljen je razpis pomladanskega 1. in 2. dela DŠI.

Preberi več

Rezultati štafetnih tekov v okviru novomeškega teka

Na štafetnih tekih v okviru novomeškega teka se je pomerilo 54 štafet v štirih različnih kategorijah. Prav v vseh štirih kategorijah so naslovi odšli v OŠ Šentjernej.

Preberi več