X

NOVICE

Delavske športne igre 2022 - pikado

Tekmovanja v pikadu v drugem delu letošnje sezone se je udeležilo kar 92 posameznikov in posameznic.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v košarki za dijake

Na občinskem prvenstvu v košarki za dijake so slavili košarkarji Gimnazije Novo mesto pred Srednjo strojno šolo in Srednjo elektro šolo in tehniško gimnazijo. Najboljši strelec prvenstva je Timon Petrovič iz Srednje gradbene, lesarske in vzgojiteljske šole.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za starejše učenke

Na področnem prvenstvu v košarki za starejše učenke je prvo mesto osvojila Osnovna šola Grm po zmagi v finalu nad Osnovno šolo Loka Črnomelj. Tretje so bile košarkarice Osnovne šole Drska. Najboljša strelka prvenstva je Daša Černe iz Osnovne šole Grm.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za dijakinje

Na področnem prvenstvu v malem nogometu za dijakinje se je pomerilo osem ekip. V Športni dvorani Leona Štuklja je bilo ob številnih navijačih res pravo vzdušje za šolsko športno tekmovanje. Naslov področnih prvakinj so osvojile nogometašice Srednje zdravstvene in kemijske šole Šolskega centra Novo mesto z zmago v finalu nad Gimnazijo Brežice. Tretje meso je po težavah s poškodbami osvojila Gimnazija in Srednja šola Kočevje. Najboljša strelka prvenstva je Ula Bohorič iz Gimnazije Brežice.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za starejše učence

Na občinskem prvenstvu v rokometu za starejše učence sta se v finalu pomerili OŠ Šmihel in OŠ Center. Uspešnejši so bili rokometaši Osnovne šole Šmihel. V tekmi za tretje mesto so rokometaši Osnovne šole Grm premagali Osnovno šolo Stopiče. Najboljši strelec prvenstva z doseženimi dvajsetimi goli je Črt Peterlin.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - badminton

Po krajšem odmoru smo letošnjo sezono Delavskih športnih iger nadaljevali s turnirjem v badmintonu.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za dijake

Področno prvenstvo v odbojki za dijake je potekalo v Športni dvorani Leona Štuklja v Novem mestu. V ponovitvi finala iz občinskega prvenstva, so tudi tokrat slavili odbojkarji Gimnazije Novo mesto z zmago nad Srednjo strojno šolo Šolskega centra Novo mesto. Tretje mesto je osvojila Srednja elektro šola in tehniška gimnazija Šolskega centra Novo mesto.

Preberi več