X

NOVICE

Rekreacijska liga Kralja Matjaža 2021/2022

Objavljamo rezultate in končne lestvice Rekreacijske lige Kralja Matjaža v sezoni 2021/2022.
O zmagovalni ekipi je odločala finalna tekma med najboljšima ekipama rednega dela, Tisk Šepic in Žoltasti troti.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za mlajše učenke

Na področnem prvenstvu v košarki za mlajše učenke so prepričljivo slavile košarkarice Osnovne šole Grm pred Osnovno šolo Šmihel in Osnovno šolo Center. Alja Pajk iz Osnovne šole Grm je bila z 22 doseženimi koši najboljša strelka prvenstva.

Preberi več

Rekreacijska liga v nogometu - travna liga pomlad 2021/2022

Objavljamo razpored nadaljevanja prvenstva Rekreacijske lige v nogometu v sezoni 2021/2022. V štirih kakovostnih ligah bo sodelovalo 32 ekip, prvi krog bo v nedeljo, 10. aprila.

Preberi več

Rezultati finala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence

Na finalnem turnirju v košarki za mlajše učence so prvo mesto osvojili domačini, košarkarji Osnovne šole Drska z zmago v finalu nad Osnovno šolo Brusnice. Tretje mesto je osvojila Osnovna šola Šmihel. Najboljši strelec občinskega prvenstva je Tian Fluher, ki je na polfinalnem in finalnem turnirju dosegel 53 košev.

Preberi več

Rezultati področnega ekipnega prvenstva v šahu za osnovne šole

Na področnem ekipnem prvenstvu v šahu za osnovne šole so pri mlajših učenkah in učencih prvo mesto osvojile šahistke in šahisti Osnovne šole Šmihel, pri starejših učenkah Osnovne šole Mokronog in pri starejših učencih tekmovalci Osnovne šole Center.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence - 2. skupina

Na drugem polfinalnem turnirju za mlajše učence v košarki, sta si uvrstitev v finale priborili OŠ Drska in OŠ Center. Finalni turnir občinskega prvenstva bo v torek, 29. 3. 2022, ob 12.00 na Osnovni šoli Drska.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - šah

Šahovskega tekmovanja v avli Kulturnega centra Janeza Trdine se je udeležilo 39 šahistov in ena šahistka. Popolno prevlado so uprizorili predstavniki ekipe Pedagogi, saj je v končnem vrstnem redu posameznikov med prvimi devetimi tekmovalci končalo vseh šest članov te ekipe. Tudi vrstni red prvih treh je bil popolnoma v znamenju Pedagogov; prvo mesto je osvojil Borut Lužar, drugo Robert Rudman in tretje Alojz Železnik. Seveda so tudi ekipno v konkurenci 13 sodelujočih ekip močno zmagali Pedagogi (239 točk), pred Revozom (199) in Društvom upokojencev Novo mesto (187).

Naslednje prizorišče tekmovanj DŠI bo ponovno ŠC Livada, 4. aprila bosta namreč potekali tekmovanji v odbojki in pikadu.

Preberi več