X

NOVICE

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za dijake

V četrtek, 14. 12. 2023, je v ŠD Leona Štuklja potekalo občinsko prvenstvo v malem nogometu za dijake. Občinski prvaki so postali dijaki Srednje elektro-računalniške šole in tehniške gimnazije, drugo mesto so osvojili dijaki Gimnazije Novo mesto, tretji pa so bili dijaki Srednje zdravstvene in kemijske šole. Najboljši strelec s šestimi goli je Tilen Tomac ŠC NM Srednja zdravstvena in kemijska šola.

Preberi več

Rezultati rekreacijske lige malega nogometa v dvorani

Preberi več

Rezultati občinskega ekipnega prvenstva v badmintonu za osnovne šole

Občinsko ekipno prvenstvo v badmintonu je potekalo v Športni dvorani na Livadi. Pri mlajših učenkah in učencih je prvo mesto osvojila Osnovna šola Drska pred Osnovno šolo Brusnice in Osnovno šolo Grm. Pri starejših pa je slavila Osnovna šola Grm, drugo mesto je osvojila Osnovna šola Stopiče in tretje Osnovna šola Brusnice.

Preberi več

Rezultati rekreacijske lige Kralja Matjaža v košarki - 3. krog - 2. in 3. liga

Tretji krog rekreacijske lige v košarki je potekal v Športni dvorani Marof, med sabo pa so se pomerile ekipe v v drugi in tretji ligi.

Preberi več

Rekreacijska liga Kralja Matjaža v košarki - 3. kolo - 2. in 3. liga

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za starejše učence

Udeležbo na področnem prvenstvu v malem nogometu za starejše učence si je priborilo devet šol. Na občinskih in medobčinski prvenstvih pa je sodelovalo kar 25 šol iz dolenjskega področnega centra. Naslov področnih prvakov so osvojili nogometaši Osnovne šole Brusnice, drugo mesto je pripadlo Osnovni šoli Loka Črnomelj in tretje Osnovni šoli Semič. Tian Čauševič iz OŠ Brusnice je z devetimi zadetki najboljši strelec področnega prvenstva.

Preberi več

Rezultati občinskega posamičnega prvenstva v šahu za osnovne šole

Občinskega posamičnega prvenstva v šahu za osnovne šole se je udeležilo več kot 100 mladih šahistov. Občinski prvaki so postali Jakob Tešar iz OŠ Bršljin, Lara Pajtler OŠ Grm, Maks Cetina OŠ Center in Ela Fir OŠ Stopiče.

Preberi več