X

NOVICE

DŠI - badminton

Več kot petdeset tekmovalcev in tekmovalk se je pomerilo v badmintonu za Delavske športne igre v jesenskem delu. V ženski kategoriji je zmagala Anja Kinčič, v moški pa Nejc Zaviršek. Oba sta najboljša tudi v skupnem seštevku za sezono 2023. Ekipno je v skupnem seštevku v obeh kategorijah najboljša Krka, pri ženskah je drugi Revoz pri moških pa Adria Mobil.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v košarki za starejše učenke 2023-24

Na OŠ Šmihel je v sredo, 25. 10. 2023, potekalo občinsko prvenstvo v košarki za starejše učenke. Občinske prvakinje so postale učenke OŠ Drska, ki so v finalu premagale OŠ Šmihel. Tretje mesto je pripadlo OŠ Grm. Najboljša strelka prvenstva je Tia Đapa.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za dijake

Srednja strojna šola Šolskega centra Novo mesto je osvojila naslov občinskih prvakov v odbojki za dijake po zmagi v finalu nad Srednjo elektro - računalniško šolo in tehniško gimnazijo Šolskega centra Novo mesto. Tretje mesto je osvojila Gimnazija Novo mesto.

Preberi več

RNL - bilten št. 9

Tokrat je tekmovanje potekalo le v 1. travni ligi in sicer v športnem parku Dragotin Kette. Posebej sta se izkazala igralca Miroslav Strniša iz ekipe Megamix in Tomaž Novak iz ekipe Regrča vas. Oba sta dosegla tri zadetke.

Preberi več

Delavske športne igre v šahu

V jesenskem delu DŠI v šahu sta si prvo mesto posamično razdelila Bernard Perič in Jernej Zupančič, ekipno pa Podjetniški inkubator Podbreznik. V skupnem seštevku pomladanskega in jesenskega dela je zmagal Jernej Zupančič, drugo mesto pa si delita Bernard Perič in Marjan Kastelic, ekipno pa so slavili Pedagogi.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za dijake

Na področnem prvenstvu v rokometu za dijake je prvo mesto osvojil Strokovno izobraževalni center Brežice z zmago v finalu nad Šolskim centrom Krško - Sevnica. V tekmi za tretje mesto je Srednja elektro - računalniška šola in tehniška gimnazija Šolskega centra Novo mesto premagala Srednjo šolo Josipa Jurčiča Ivančna Gorica. Najboljši strelec prvenstva je Nal Roš Omahen.

Preberi več

Šolska športna tekmovanja - srednje šole 2023-24

- Razpored šolskih športnih tekmovanj dolenskega področnega centra za šolsko leto 2023-24 za srednje šole.
- Prijavljene srednje šole iz občine Novo mesto na športna tekmovanja.
- Prijavljene srednje šole iz dolenjskega področnega centra na šolska športna tekmovanja.

Preberi več