X

NOVICE

RL 2019/2020 - NOGOMET - 5. krog

Odigran je bil 5. krog v Rekreacisjki nogometni ligi.

Preberi več

REKREACIJSKA LIGA V NAMIZNEM TENISU 2019/2020

Obveščamo ljubitelje namiznega tenisa in športne rekreacije, da bomo v sodelovanju s Športnim društvom SU Novo mesto v sezoni 2019/2020, organizirali DOLENJSKO REKREATIVNO NAMIZNOTENIŠKO LIGO. Tekmovanje bo potekalo v Namiznoteniškem centru SU v sklopu ŠC Livada, in sicer od novembra 2019 do maja 2020.

Preberi več

DŠI 2019 - NOGOMET

Na zadnjem letošnjem tekmovanju, ki se je odvijalo na zunanjih površinah, je sodelovalo enajst nogometnih moštev. Tokrat so zmagovalno ekipo odločili kazenski streli, saj se je redni del finala med Revozom in Krko končal brez zadetkov. Tokrat je bila boljša Krka, v skupnem seštevku sezone pa si obe ekipi delita prvo mesto (69 točk). Tretje mesto je osvojila ekipa Roletarstva Medle, ki je bila tudi tokrat boljša od Adrie Mobil.

Preberi več

RL 2019/2020 - NOGOMET - 4. krog

Rezultati 4. kroga Občinske rekreacijske lige v nogometu.

Preberi več

RL 2019/2020 - KEGLJANJE

Že v 1. krogu so bili doseženi vrhunski rezultati. Med posamezniki se je izkazal Robert Čelič z 623 podrtimi keglji, kar je tudi njegov osebni rekord. Kot ekipa pa je najboljšo partijo odigrala ekipa Picerije Rondo, ki je postavila tudi ekipni rekord lige 4x120.

Preberi več

Rezultati področnega ekipnega prvenstva v atletiki za osnovne šole

Naslov področnih ekipnih prvakov v atletiki so si pri učenkah priborile atletinje Osnovne šole Šentjernej, pri učencih pa atleti Osnovne šole Grm. Obe ekipi sta si že zagotovili nastop na finalu državnega prvenstva, vse ostale šole pa bodo morale za uvrstitev počakati do zaključka tekmovanj na vseh področnih centrih v Sloveniji.

Preberi več

REKREACIJSKA LIGA KRALJA MATJAŽA 2019/2020

S ponosom objavljamo razpis nove sezone košarkarske lige, ki bo po novem potekala pod imenom blagovne znamke Kralj Matjaž. Ponovno se nam obeta odlična košarkarska sezona, s katero bomo pričeli v začetku novembra, zaključili pa s tradicionalno All Stars tekmo v aprilu 2020.

Preberi več