X

NOVICE

Razpisi šolskih športnih tekmovanj za mesec marec

Razpis področnega prvenstva v namiznem tenisu (16. 3. 2022), dvoranskega atletskega prvenstva (17. 3. 2021), področnega ekipnega prvenstva v badmintonu (21. 3. 2022), področnega ekipnega prvenstva v šahu (24. 3. 2022) polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence (22. in 25. 3. 2022), pomladanskega krosa (5. 4. 2022) in štafetnih tekov v okviru novomeškega teka (10. 4. 2022).

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za starejše učenke

Na področnem prvenstvo v malem nogometu za starejše učenke, ki je potekalo v dvorani OŠ Šentjernej je prvo mesto osvojila Osnovna šola Šmarjeta, ki je v finalu premagala Osnovno šolo Trebnje. Tretje mesto je osvojila Osnovna šola Grm iz Novega mesta. Najboljši strelki prvenstva s tremi doseženimi zadetki sta Manca Hostnik in Ana Makovec.

Preberi več

Rekreacijska liga v malem nogometu - 8. krog

Objavljamo rezultate 8. kroga Rekreacijske lige v dvoranskem nogometu.

Tekme zadnjega kroga bodo odigrane v nedeljo, 13. 3. 2022. Po končani zadnji tekmi bo sledila podelitev pokalov najboljšim ekipam in posameznikom.

Preberi več

Rekreacijska liga Kralja Matjaža - 7. krog

V nedeljo, 6.3., so bile v dvorani ŠC Livada odigrane tekme 7. kroga Rekreacijske lige Kralja Matjaža.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - badminton

Novo, že 62. sezono Delavskih športnih iger smo pričeli s turnirjem v badmintonu. V dvorani Športnega centra Livada se je tekmovanja udeležilo 58 posameznikov. V obeh kategorijah so se nosilci brez večjih težav prebili do polfinala in bojev za najvišja mesta. V moški kategoriji je suvereno zmago na turnirju slavil Nejc Zaviršek (Krka), ki je bil v finalu boljši od Luke Balabaniča (Adria Mobil). V tekmi za tretje mesto pa je bil Blaž Jakopin (Adria Mobil) boljši od Matije Goloba (Krka). V ekipnem seštevku so bili med 12 ekipami najboljši predstavniki Krke (111 točk), pred Adrio Mobil (109) in Revozom (88).
Med posameznicami smo bili priča popolni prevladi Krke, saj so prva tri mesta osvojile Jerca Bajuk, Anja KInčič in Teja Švent (vse Krka), četrta je bila Valentina Golob (Revoz). Tudi ekipno je suvereno zmagala Krka (92 točk), drugo mesto je pripadlo Revozu (72), tretje pa Roletarstvo Medle (63). V ženski konkurenci je bilo zastopanih sedem ekip.
Naslednje tekmovanje bo na sporedu v sredo, 9.3., ko se bodo tekmovalci pomerili v streljanju z zračno puško.

Preberi več

Rekreacijska liga v malem nogometu - 7. krog

Minulo nedeljo je v Športni dvorani Marof potekal 7. krog dvoranske rekreacijske lige v malem nogometu. Derbi prvouvrščenih ekip v 1. ligi med ekipama Kalcer - ŠD Loka in Kartonal Novo mesto, se je končal brez zmagovalca s končnim izidom 1:1.

Preverite rezultate ostalih tekem.

Preberi več

Rekreacijska liga Kralja Matjaža - 6. krog

Med sedmerico ekip, ki nastopajo v najmočnejši ligi, je po današnjem derbiju med ekipama Žoltasti troti in Tisk Šepic, le še slednja brez poraza v letošnjem prvenstvu.

V edini tekmi 2. lige je ekipa Brusnic visoko ugnala nasprotnike iz Žužemberka. Najvišjo zmago v 3. ligi so dosegli predstavniki ekipe iz Bele Cerkve

Preberi več