X

NOVICE

Rezultati štafetnih tekov v okviru novomeškega teka

Na štafetnih tekih v okviru novomeškega teka se je pomerilo 48 štafet v štirih različnih kategorijah. Pri najmlajših sta slavili štafeti Osnovne šole Toneta Pavčka in Grma, pri starejših pa Osnovna šola Brusnice in Osnovna šola Toneta Pavčka.

Preberi več

Delavske športne igre 2023 - ulični teki

Tudi letošnji ulični teki so potekali v okviru prireditve Novomeški tek, v devetih kategorijah je sodelovalo 57 tekačic in tekačev.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v pomladanskem krosu za osnovne in srednje šole

Na občinskem prvenstvu v pomladanskem krosu so v posameznih kategorija slavili Žan Luka Kobe OŠ Center, Lina Judež OŠ Stopiče, Leon Matjašič in Ema Osojnik OŠ Center, Matej Kolenc OŠ Drska, Iza Medle OŠ Šmihel, Bor Stojanovič OŠ Grm, Urša Švirt OŠ Otočec, Lenart Mihelič OŠ Center, Tara Jazbec OŠ Brusnice, Timotej Krašovec, Ajda Počrvina in Mina Macedoni Gimnazija Novo mesto ter Tjaž Pelko ŠC NM SEŠTG.

Preberi več

Delavske športne igre 2023 - pikado

Tekmovanja v pikadu iger DŠI se je v pomladanskem delu letošnje sezone udeležilo kar 97 tekmovalcev in sicer 52 tekmovalk in 45 tekmovalcev.

Preberi več

Delavske športne igre 2023 - odbojka

Na spomladanskem turnirju DŠI v odbojki je tekmovalo 15 ekip in sicer 8 ekip v ženski konkurenci ter 7 ekip v moški konkurenci

Preberi več

Delavske športne igre 2023 - kegljanje

Tekmovanje v kegljanju smo izvedli v dveh dneh, skupno pa se je tekmovanj udeležilo 19 ekip, 10 med žensko in 9 med moško konkurenco.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za mlajše učenke

Naslov področnih prvakinj v malem nogometu za mlajše učenke so osvojile nogometašice Osnovne šole Šmarjeta z zmago v finalu nad Osnovno šolo Šentjernej. V tekmi za tretje mesto je Osnovna šola Škocjan premagala domačinke, Osnovno šolo Trebnje. Najboljša strelka prvenstva je Sara Zupan iz Osnovne šole Šmarjeta z doseženima dvema zadetkoma.

Preberi več