X

NOVICE

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za starejše učenke

Na področnem prvenstvu v malem nogometu za starejše učenke je prvo mesto osvojila Osnovna šola Brusnice, drugo Osnovna šola Podzemelj in tretje Osnovna šola Center. Najboljša strelka prvenstva je Nuša Kocuvan z doseženimi šestimi zadetki.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v košarki za srednje šole

Področno prvenstvo v košarki za dijakinje bo v torek, 3. 12. 2019, ob 8.30 in za dijake v četrtek, 12. 12. 2019, ob 8.30 v Športni dvorani Marof v Novem mestu.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v malem nogometu za dijakinje

Področno prvenstvo v malem nogometu za dijakinje bo v torek, 10. 12. 2019, ob 8.30 v Športni dvorani Leona Štuklja v Novem mestu.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v košarki za dijake

Tudi letos so naslov občinskih prvakov v košarki prepričljivo osvojili dijaki Srednje elektro šole in tehniške gimnazije, saj so v finalu premagali Gimnazijo Novo mesto. Tretje mesto je osvojila Srednja zdravstvena in kemijska šola. Jaka Klobučar je dosegel 64 košev in bil najboljši strelec prvenstva.

Preberi več

RL 2019 - ODBOJKA - 1. turnir

V nedeljo, 24.11. 2019, so rekreatvni odbojkarji odigrali prva dva kroga v Rekreacijski ligi v odbojki 2019. V tekmovanju sodeljuje šest ekip in kot kažejo rezultati prvih tekem, bo liga zelo izenačena.

Preberi več

REKREACIJSKA LIGA KRALJA MATJAŽA 2019/20

V nedeljo so odigrali 2. krog tekmovanja tudi rekreativni košarkarji. Vse tekme v RL Kralja Matjaža 2019/20 potekajo v ŠC Livada.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za starejše učence

Na občinskem prvenstvu v odbojki za starejše učence je prvo mesto osvojila Osnovna šola Center, drugo Osnovna šola Šmihel in tretje Osnovna šola Grm.

Preberi več