X

NOVICE

Delavske športne igre 2023 - pikado

Tekmovanja v pikadu iger DŠI se je v pomladanskem delu letošnje sezone udeležilo kar 97 tekmovalcev in sicer 52 tekmovalk in 45 tekmovalcev.

Preberi več

Delavske športne igre 2023 - odbojka

Na spomladanskem turnirju DŠI v odbojki je tekmovalo 15 ekip in sicer 8 ekip v ženski konkurenci ter 7 ekip v moški konkurenci

Preberi več

16. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA - program dogodkov

Po prejetih prijavah za sodelovanje v okviru letošnje izvedbe tradicionalnega projekta, ki dodatno promovira dejavnosti številnih športnih društev v MO Novo mesto, objavljamo bogat razpored vseh dogodkov.

Preberi več

Delavske športne igre 2023 - kegljanje

Tekmovanje v kegljanju smo izvedli v dveh dneh, skupno pa se je tekmovanj udeležilo 19 ekip, 10 med žensko in 9 med moško konkurenco.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za mlajše učenke

Naslov področnih prvakinj v malem nogometu za mlajše učenke so osvojile nogometašice Osnovne šole Šmarjeta z zmago v finalu nad Osnovno šolo Šentjernej. V tekmi za tretje mesto je Osnovna šola Škocjan premagala domačinke, Osnovno šolo Trebnje. Najboljša strelka prvenstva je Sara Zupan iz Osnovne šole Šmarjeta z doseženima dvema zadetkoma.

Preberi več

Delavske športne igre 2023 - ŠAH

V prvem delu šahovskega tekmovanja letošnje sezone Delavskih športnih iger je sodelovalo 14 ekip. Prevladovali so šahisti ekipe Pedagogi, pred ekipo Krke ter tretjeuvrščeno ekipo Društvo upokojencev Novo mesto.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v mali odbojki za mlajše učenke

Na področnem prvenstvu v mali odbojki za mlajše učenke so prvo mesto prepričljivo osvojile domačinke, učenke Osnovne šole Žužemberk. Drugo mesto je pripadlo odbojkaricam Osnovne šole Otočec in tretje Osnovni šoli Center.

Preberi več