X

NOVICE

Zaključna prireditev Delavskih športnih iger za leto 2023

Zavod Novo mesto je v torek, 19. decembra 2023 izvedel zaključno prireditev DŠI, kjer so bila podeljena priznanja najboljšim posameznikom in ekipam ter najboljšemu športniku in športnicama.
63. sezona Delavskih športnih iger je končana in postregla je s številnimi zanimivimi obračuni, predvsem v skupni končni razvrstitvi, kjer je prvič v zgodovini DŠI prišlo do delitve drugega mesta.

Preberi več

Predstavitev hokeja na drsališču v Novem mestu

Hokejski klub Dolenjske Toplice bo v sredo, 27. 12. 2023, ob 15.00 na drsališču v centru Novega mesta predstavil veščine na ledu. Vsi ki se želite seznaniti s to lepo igro vabljeni, da si ogledate njihovo predstavitev.

Preberi več

Rezultati občinskega ekipnega in posamičnega prvenstva v streljanju z zračno puško za osnovne šole

Na občinskem ekipnem prvenstvu v streljanju z zračno puško je pri mlajših učencih in učenkah ter pri starejših učencih ekipno slavila Osnovna šola Center, pri starejših učenkah pa Osnovna šola Grm. Posamično so bili najboljši Žiga Štangelj, Riana Erenda, Enej Pavlin in Brina Erenda.

Preberi več

Rezultati rekreacijske lige Kralja Matjaža v košarki 1. liga - 2. krog

Preberi več

Rezultati področnega posamičnega prvenstva v šahu za osnovne šole

Področnega posamičnega prvenstva za osnovne šole se je udeležilo natanko 100 šahistov in šahistk. V posameznih kategorijah so slavili Tina Lavrič Osnovna šola Toneta Pavčka, Igor Dragičević Osnovna šola Drska, Jurij Hudoklin Osnovna šola Center in Rosa Brinovar Osnovna šola Dolenjske Toplice.

Preberi več

Rezultati področnega ekipnega in posamičnega prvenstva v badmintonu za srednje šole

Na področnem ekipnem prvenstvu v badmintonu je prvo mesto osvojila Gimnazija Novo mesto, pred SERŠTG Šolskega centra Novo mesto in Gimnazijo Brežice. Posamično so prva mesta osvojili Vid Koščak, Vid Urbančič, Zara Šenica in Lea Plazar.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za starejše učenke

Na področnem prvenstvu v košarki za starejše učenke so se naslova področnih prvakinj veselile košarkarice Osnovne šole Drska, drugo mesto je osvojila Osnovna šola Center in tretje Osnovna šola Šmihel. Najboljša strelka prvenstva je bila z osemnajstimi koši Nuša Florjančič.

Preberi več