X

IGRE PRIJATELJSTVA 2023

IGRE PRIJATELJSTVA 2023

NOVICE

15. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA - Kegljaško društvo Vodnjak

V sklopu 15. Rudolfovih tednov športa je Kegljaško društvo Vodnjak pripravilo tekmovanji v kegljanju in pikadu. Tekmovanj v obeh panogah se je udeležilo 125 udeležencev vseh generacij, objavljamo rezultate in nekaj fotografij.

Predstavnikom društva čestitamo za izvedbo in se zahvaljujemo za sodelovanje.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - odbojka na mivki

Najtoplejši letošnji dan smo minuli četrtek izkoristili za izvedbo pomladanskega turnirja v odbojki na mivki. Skupno je sodelovalo 13 ekip; sedem v moški in šest v ženski kategoriji. V obeh sta prevladovali ekipi iz Krke, ki sta brez praske osvojili prvo mesto. Tudi tretje mesto sta v obeh kategorijah osvojili ekipi z istim imenom – Revoz. Drugo mesto pri moških je pripadlo Roletarstvu Medle, pri ženskah pa Splošni bolnišnici Novo mesto.

Ta teden bo v znamenju tenisa – igrišča TK Portovald bodo v torek, 17.5., gostila moški turnir, dva dni kasneje pa še turnir posameznic.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za mlajše učenke

Prvo mesto na področnem prvenstvu v rokometu za mlajše učenke je osvojila Osnovna šola Grm pred Osnovno šolo Stopiče in Osnovno šolo Center. Najboljša strelka prvenstva je Alja Retelj, ki je dosegla 25 zadetkov.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za mlajše učence

Na področnem prvenstvu v rokometu za mlajše učence, ki je potekalo skupaj z občinskim prvenstvom novomeške občine, je prvo mesto osvojila Osnovna šola Trebnje, ki je v finalu premagala Osnovno šolo Šmihel, v tekmi za tretje mesto pa je bila Osnovna šola Bršljin uspešnejša od Osnovne šole Stopiče. Najboljši strelec prvenstva je Nik Pust z 25 doseženimi zadetki.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki 3x3 za dijake

Na področnem prvenstvu v košarki za srednje šole so tekmovali samo dijaki. Prva tri mesta so osvojile novomeške ekipe. Zmagala je Srednja elektro šola in tehniška gimnazija pred Srednjo zdravstveno in kemijsko šolo, tretje mesto pa je osvojila Gimnazija Novo mesto. Vse tri ekipe so si priborile uvrstitev na državno prvenstvo, ob njih pa še Gimnazija Brežice.

Preberi več

Rezultati regijskega prvenstva v košarki 3x3 za osnovne šole

Regijskega prvenstva v košarki 3x3 se je udeležilo 13 ekip pri učencih in 7 pri učenkah. Pri učencih je prvo mesto osvojila Osnovna šola Brežice pred Osnovno šolo Drska in Center. Pri učenkah pa so prva tri mesta zasedle Osnovna šola Loka Črnomelj, Osnovna šola Grm in Osnovna šola Šmarje- Sap.

Preberi več

Rekreacijska liga v kegljanju 2021/2022

V ponedeljek, 9.5., so sezono zaključili tudi udeleženci Rekreacijske lige v kegljanju, ki je od oktobra 2021 potekala pod okriljem Kegljaškega kluba Krka Novo mesto in partnerstvu Zavoda Novo mesto.

Preberi več