X

NOVICE

Rezultati področnega prvenstva v odbojki na mivki za starejše učence in učenke

V četrtek, 8. 6. 2023, je v športnem parku Loka v Novem mestu, potekalo področno prvenstvo v odbojki na mivki. Prvo mesto je tako pri učencih, kot pri učenkah zasedla OŠ Žužemberk. Drugo mesto je pri učencih osvojila OŠ Šentjernej, tretji pa so bili učenci OŠ Otočec. Pri učenkah si je drugo mesto priigrala OŠ Loka Črnomelj, tretja je bila OŠ Metlika.

Preberi več

DŠI 2023 - TENIS ŽENSKE

Na teniških igriščih TK Portovald se je v četrtek 8.6.2023 odvijal DŠI teniški turnir žensk.

Preberi več

DŠI 2023 - Odbojka na mivki - pomlad

V četrtek 1.06. 2023 je na turnirju odbojke na mivki sodelovalo 11 ekip

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki na mivki za dijake in dijakinje

V četrtek, 1. 6. 2023, je na Loki potekalo občinsko prvenstvo v odbojki na mivki za srednje šole. Dijaki in dijakinje so večji del tekmovanja igrali v lepem sončnem vremenu, finalne dvoboje pa je popestril krajši naliv, ki pa ni zmotil Gimnazijce, saj so osvojili dvakratni naziv občinskih prvakov. Drugo mesto so osvojili dijaki Srednje elektro šole in tehniške gimnazije, pred tretje uvrščenimi dijaki iz Centra biotehnike in turizma (CBT KŠTG). Pri dijakinjah je drugo mesto osvojila Ekonomska šola, tretje mesto pa Srednja zdravstvena in kemijska šola.

Preberi več

DŠI 2023 - TENIS - Moški

Na pomladanskem moškem teniškem turnirju, ki se je zavlekel v pozne večerne ure, je sodelovalo 27 posameznikov iz 11 različnih delovnih organizacij.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki na mivki za starejše učence in učenke

V torek, 30. 5. 2023, je v športnem parku Loka potekalo občinsko prvenstvo v odbojki na mivki za starejše učence in učenke. Pri učencih sta si uvrstitev na področno prvenstvo priigrali Osnovna šola Otočec in Center, pri dekletih pa Osnovna šola Center in Drska.

Preberi več

Rezultati področnega posamičnega prvenstva v atletiki za osnovne šole

V četrtek, 25. 5. 2023, je na stadionu Portovald Novo mesto potekalo področno posamično prvenstvo v atletiki za osnovne šole.

Preberi več