X

ŠPORTNIK LETA 2022

ŠPORTNIK LETA 2022

NOVICE

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki na mivki za osnovne šole

Na občinskem prvenstvu v odbojki na mivki za osnovne šole je bil vrstni red enak pri učenkah in učencih. Prvo mesto je osvojila Osnovna šola Center pred Osnovno šolo Otočec in Osnovno šolo Stopiče.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - tenis

V tem tednu so teniška igrišča TK Portovald zasedli predstavniki in predstavnice tekmovanja v tenisu.

Preberi več

Rezultati področnega posamičnega prvenstva v atletiki za srednje šole

Po dveh letih smo ponovno izpeljali področno posamično prvenstvo v atletiki za srednje šole, katerega se je udeležilo okoli 170 dijakov in dijakinj. Doseženih je bilo nekaj izvrstnih rezultatov. Finale državnega prvenstva bo 26. 5. 2022 v Mariboru.

Preberi več

Rezultati področnega posamičnega prvenstva v atletiki za osnovne šole

Področnega posamičnega prvenstva v atletiki se je udeležilo rekordnih skoraj 600 mlajših in starejših učencev ter učenk. Ob doseženih odličnih rezultati se bo zagotovo veliko tekmovalcev iz področnega centra Dolenjska uvrstilo na finale, ki bo v sredo 8. 6. 2022, v Žalcu.

Preberi več

15. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA - Društvo paraplegikov Dolenjske, Bele krajine in Posavja

Vabilu k sodelovanju v letošnji izvedbi sklopa športnih prireditev pod nazivom Rudolfovi tedni športa so se odzvali tudi v Društvu paraplegikov Dolenjske, Bele krajine in Posavja.

Društvo je organiziralo ekipno tekmovanje v kegljanju paraplegikov in tetraplegikov. Tekmovanje je potekalo v ponedeljek, 16. maja 2022, na kegljišču Portoval v Novem mestu, ki je popolnoma dostopno za osebe na invalidskih vozičkih

Preberi več

15. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA - Kegljaško društvo Vodnjak

V sklopu 15. Rudolfovih tednov športa je Kegljaško društvo Vodnjak pripravilo tekmovanji v kegljanju in pikadu. Tekmovanj v obeh panogah se je udeležilo 125 udeležencev vseh generacij, objavljamo rezultate in nekaj fotografij.

Predstavnikom društva čestitamo za izvedbo in se zahvaljujemo za sodelovanje.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - odbojka na mivki

Najtoplejši letošnji dan smo minuli četrtek izkoristili za izvedbo pomladanskega turnirja v odbojki na mivki. Skupno je sodelovalo 13 ekip; sedem v moški in šest v ženski kategoriji. V obeh sta prevladovali ekipi iz Krke, ki sta brez praske osvojili prvo mesto. Tudi tretje mesto sta v obeh kategorijah osvojili ekipi z istim imenom – Revoz. Drugo mesto pri moških je pripadlo Roletarstvu Medle, pri ženskah pa Splošni bolnišnici Novo mesto.

Ta teden bo v znamenju tenisa – igrišča TK Portovald bodo v torek, 17.5., gostila moški turnir, dva dni kasneje pa še turnir posameznic.

Preberi več