X

16. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA

16. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA

NOVICE

Rekreacijska liga Kralja Matjaža - 7. krog

V nedeljo, 6.3., so bile v dvorani ŠC Livada odigrane tekme 7. kroga Rekreacijske lige Kralja Matjaža.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - badminton

Novo, že 62. sezono Delavskih športnih iger smo pričeli s turnirjem v badmintonu. V dvorani Športnega centra Livada se je tekmovanja udeležilo 58 posameznikov. V obeh kategorijah so se nosilci brez večjih težav prebili do polfinala in bojev za najvišja mesta. V moški kategoriji je suvereno zmago na turnirju slavil Nejc Zaviršek (Krka), ki je bil v finalu boljši od Luke Balabaniča (Adria Mobil). V tekmi za tretje mesto pa je bil Blaž Jakopin (Adria Mobil) boljši od Matije Goloba (Krka). V ekipnem seštevku so bili med 12 ekipami najboljši predstavniki Krke (111 točk), pred Adrio Mobil (109) in Revozom (88).
Med posameznicami smo bili priča popolni prevladi Krke, saj so prva tri mesta osvojile Jerca Bajuk, Anja KInčič in Teja Švent (vse Krka), četrta je bila Valentina Golob (Revoz). Tudi ekipno je suvereno zmagala Krka (92 točk), drugo mesto je pripadlo Revozu (72), tretje pa Roletarstvo Medle (63). V ženski konkurenci je bilo zastopanih sedem ekip.
Naslednje tekmovanje bo na sporedu v sredo, 9.3., ko se bodo tekmovalci pomerili v streljanju z zračno puško.

Preberi več

Rekreacijska liga v malem nogometu - 7. krog

Minulo nedeljo je v Športni dvorani Marof potekal 7. krog dvoranske rekreacijske lige v malem nogometu. Derbi prvouvrščenih ekip v 1. ligi med ekipama Kalcer - ŠD Loka in Kartonal Novo mesto, se je končal brez zmagovalca s končnim izidom 1:1.

Preverite rezultate ostalih tekem.

Preberi več

Rekreacijska liga Kralja Matjaža - 6. krog

Med sedmerico ekip, ki nastopajo v najmočnejši ligi, je po današnjem derbiju med ekipama Žoltasti troti in Tisk Šepic, le še slednja brez poraza v letošnjem prvenstvu.

V edini tekmi 2. lige je ekipa Brusnic visoko ugnala nasprotnike iz Žužemberka. Najvišjo zmago v 3. ligi so dosegli predstavniki ekipe iz Bele Cerkve

Preberi več

Rezultati regijskega prvenstva v streljanju za osnovne šole

V posamični kategoriji so bili najuspešnejši na regijskem prvenstvu v streljanju z zračno puško Gal Pirc, Pija Stražišar, Nuša Mrak in Gal Krhin. Ekipno so pri mlajših učencih in učenkah slavile strelke iz Osnovne šole Trebnje, pri starejših učencih pa strelci Osnovne šole Drska.

Preberi več

Področno posamično prvenstvo v šahu za starejše učenke in učence

Področno posamično prvenstvo v šahu smo razdelili v dva dela. Najprej so se pomerili starejši učenci in učenke. Področna prvakinja je postala Rosa Brinovar pred Lucijo Radež in Tamaro Strahinič. Pri starejših učencih pa so prva tri mesta zasedli Rok Lavrič, Leon Cerovšek in Jakob Ličen. Področno prvenstvo za mlajše učence in učenke bo 10. 3. 2022.

Preberi več

Razpisi področnih prvenstev za osnovne šole

Razpisi področnih prvenstev v odbojki za starejše učenke (22. 2. 2022), šahu (23. 2. 2022), streljanju (24. 2. 2022), malem nogometu za starejše učenke (8. 3. 2022), šahu za mlajše (10. 3. 2022)

Preberi več