X

NOVICE

Rezultati področnega posamičnega prvenstva v badmintonu za osnovne šole

Na področnem posamičnem prvenstvu v badmintonu je pri mlajših učencih zmagal Žak Višček, pri mlajših učenkah Nuša Butala, pri starejših učencih Luka Šneler in pri starejših učenkah Živa Jaklič. Področnega posamičnega prvenstva se je udeležilo skupaj 125 učencev in učenk.

Preberi več

Razpis polfinala in finala občinskega prvenstva v košarki za starejše učence

Polfinalna turnirja občinskega prvenstva v košarki za starejše učence bosta, 14. 10. 2019, v Bršljinu in 15. 10. 2019, na Drski. Finalni turnir pa bo v sredo, 23. 10. 2019, ob 13.00 na Osnovni šoli Bršljin.

Preberi več

DŠI 2019 - ŠAH

Predstavniki ekipe Pedagogi so ponovno prevladovali na tekmovanju v šahu in prepričljivo osvojili ekipni naslov, tako v jesenskem kot tudi v skupnem seštevku letošnje sezone Delavskih športnih iger. V konkurenci posameznikov so bili v končnem vrstnem redu med 52 udeleženci kar štirje člani pedagogov med najboljšimi petimi. Tokrat je zmagal Borut Lužar, pred Robertom Rudmanom (oba Pedagogi) in Nikom Brganom (Adria Mobil).

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za dijakinje

Področne prvakinje so postale rokometašice Srednje zdravstvene in kemijske šole Šolskega centra Novo mesto, drugo mesto je osvojila Gimnazija Novo mesto in tretje Srednja šola in Gimnazija Kočevje. Najboljša strelka prvenstva je Eva Kraševec s sedmimi zadetki.

Preberi več

Rezultati finala državnega prvenstva v odbojki na mivki za srednje šole

Naslov državnih prvakov v odbojki na mivki so osvojili dijaki Srednje elektro šole in tehniške gimnazije Šolskega centra Novo mesto, pri dijakinjah pa odbojkarice II. Gimnazije Maribor. Za najboljša igralca finalnega turnirja sta bila izbrana Toni Travnik in Lorena Fijok Lorber.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za starejše učence - 2. skupina

Na finalni turnir občinskega prvenstva v košarki za starejše učence sta se uvrstili še OŠ Center in OŠ Drska, ki sta zasedli prvo oziroma drugo mesto na drugem polfinalnem turnirju.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za starejše učence - 1. skupina

Na polfinalnem turnirju v košarki za starejše učence sta si v prvi skupini mesto na finalnem turnirju izborili Osnovna šola Grm in Osnovna šola Bršljin. Finalni turnir bo, 23. 10. 2019, ob 13.00 na osnovni šoli Bršljin.

Preberi več