X

NOVICE

Polfinale državnega prvenstva v odbojki na mivki za osnovne šole

Na polfinalu državnega prvenstva v odbojki na mivki si je nastop na finalu državnega prvenstva tako pri učencih kot učenkah zagotovila Osnovna šola Žužemberk. Pri učencih je drugo mesto osvojila Osnovna šola Šentjernej in tretje Osnovna šola Tržišče. Pri učenkah pa so bile druge odbojkarice Osnovne šole Brezovica pri Ljubljani in tretje učenke osnovne šole XIV. divizije Senovo.

Preberi več

DŠI - tenis - moški

Na tekmovanju Delavskih športnih iger v tenisu za moške je v jesenskem delu sodelovalo 26 tekmovalcev. Posamično je bil najboljši Simon Deželan, ki je v finalu premagal Aleksandra Bradača. Naslov ekipnega jesenskega prvaka in tudi v končnem seštevku je osvojila Krka pred Adrio Mobil in Totalom ter Revozom, ki si v skupnem seštevku delita tretje mesto.

Preberi več

Rekreacijska liga v malem nogometu - ORNL

V 1. travni ligi je potekalo tekmovanje v športnem parku Plastoform Šmarjeta. Posebej se je izkazal Denis Kastelic iz domače ekipe, ki je dosegel pet zadetkov. 2. travna liga je gostovala na Košenicah, največ zadetkov je dosegel Sebastijan Gregorič iz ekipe Košenice. Tretja liga je tekmovala na Pangrč grmu, kjer je bila domačin ekipa Klamfer - Orehek. Med strelci se je izkazal David Udovč iz ekipe ŠD Stopiče.

Preberi več

DŠI - kronometer - bilten

Na tekmovanju v kronometru za Delavske športne igre se je pomerilo 120 kolesarjev in kolesark. V posameznih kategorijah so slavili Irena Hlača, Mojca Starič, Suzana Štrasbergar, Ana Seliškar, Hajdi Zajc, Dragan Stankovič, Marjan Polovič, Srečko Rostohar, Bogdan Muška in Aleksander Peter. Ekipno je v ženski kategoriji slavilo Roletarstvo Medle in pri moških Revoz.

Preberi več

DŠI - kolesarjenje - kronometer

V foto galeriji si lahko ogledate štart vseh udeležencev na tekmovanju v kronometru za Delavske športne igre in uradne posamične rezultate. Bilten z ekipnimi rezultati objavimo naknadno.

Preberi več

Odbojka na mivki za Delavske športne igre

Začela so se tekmovanja v jesenskem delu Delavskih športnih iger. Prvega tekmovanja v odbojki na mivki se je udeležilo sedem ekip v ženski in pet v moški kategoriji. Tako pri moških kot ženskah je slavila Krka, Adria Mobil je zasedla drugo mesto v ženski in tretje v moški konkurenci, medtem ko je bil Revoz drugi pri moških in Pedagoginje tretje pri ženskah.

Preberi več

REZULTATI PODROČNEGA (POLFINALA DRŽAVNEGA) PRVENSTVA V ODBOJKI NA MIVKI ZA SREDNJE ŠOLE

V četrtek, 7. 9. 2023, je potekal polfinalni turnir v odbojki na mivki za srednje šole. Uvrstitev na finale državnega prvenstva so si priborili odbojkarji in odbojkarice Gimnazije Novo mesto. Pri dijakih je drugo mesto osvojila Srednja elektro šola in tehniška gimnazija pri dijakinjah pa Gimnazija Brežice. Grm Novo mesto - center biotehnike in turizma je v konkurenci dijakov osvojil tretje mesto, pri dijakinjah pa je tretje mesto zasedla Srednja zdravstvena in kemijska šola.

Preberi več