X

16. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA

16. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA

NOVICE

Rekreacijska liga Kralja Matjaža 2022/2023 - 3. krog

V nedeljo, 15.1., je bilo odigranih osem tekem v sklopu Rekreacijske lige Kralja Matjaža v sezoni 2022/2023.
Nov, 4. krog, bo v nedeljo, 22.1., s pričetkom ob 12. uri.

Preberi več

Športnik leta 2022 - razpisi

Objavljamo razpis za Športnika leta 2022 v novomeški občini. Prijave zbiramo do petka, 13. 1. 2023. Navodila so v priponkah.
Prireditev Športnik leta 2022 bo v torek, 14. 2. 2023, ob 18.00 v Kulturnem centru Janeza Trdine.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence - 2. skupina

Na drugem polfinalnem turnirju za mlajše učence sta si uvrstitev na finalni turnir priigrali Osnovna šola Drska in Osnovna šola Bršljin. Finalni turnir bo v četrtek, 19. 1. 2023, na Osnovni šoli Drska.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za starejše učenke

Na področnem prvenstvu v odbojki za starejše učenke, ki je potekalo v Metliki je v finalni tekmi Osnovna šola Žužemberk premagala Osnovno šolo Center in osvojila naslov področnih prvakinj. Tretje mesto je po zmagi nad Osnovno šolo Otočec osvojila Osnovna šola Metlika.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence - 1. skupina

Na prvem polfinalnem turnirju za mlajše učence sta si uvrstitev na finalni turnir priigrali Osnovna šola Brusnice in Osnovna šola Grm. Finalni turnir bo v četrtek, 19. 1. 2023, na Osnovni šoli Drska.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - zaključna prireditev 62. sezone

Zavod Novo mesto je prvi petek v letu 2023 izkoristil za izvedbo zaključne prireditve 62. sezone Delavskih športnih iger. Na prireditvi v Kulturnem centru Janeza Trdine smo podelili priznanja najboljšim posameznikom in ekipam, razglasili pa smo tudi Naj športnika in športnico zadnje sezone.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za dijake

Na področnem prvenstvu v malem nogometu za dijake je sodelovalo osem ekip iz cele Dolenjske. Prvo mesto je osvojila ekipa SIC Brežice, ki je v finalu premagala Ekonomsko šolo Novo mesto. Najboljši strelec področnega prvenstva s sedmimi doseženimi zadetki je Tadej Petančič.

Preberi več