X

NOVICE

DŠI 2024 - PIKADO - pomladanski del

Na tekmovanju Delavskih športnih iger v pikadu je v pomladanskem delu pri ženskah slavila Anica Jakše, druga je bila Antonija Gazvoda, tretje mesto je osvojila Irena Majerle. Pri moških je zmagal Branko Fink, drugo mesto so osvojili Robert Kocjan, Aleš Jurejevčič in Anton Blatnik. Ekipno so v ženski in moški konkurenci zmagali ekipi Krke.

Preberi več

17. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA - program dogodkov

Po prejetih prijavah za sodelovanje v okviru letošnje izvedbe tradicionalnega projekta Rudolfovi tedni športa, ki dodatno promovirajo dejavnosti številnih športnih društev v MO Novo mesto, objavljamo razpored vseh dogodkov, ki se bodo odvijali do meseca junija.

Preberi več

Delavske športne igre v ŠAHU

V pomladanskem delu DŠI v šahu je prvo mesto zasedel Jernej Zupančič, drugo mesto je osvojil Robert Rudman, tretje pa Andreja Dobrovoljc. Ekipno so zmagali Pedagogi pred Krko in DU Novo mesto.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za mlajše učenke

Področno prvenstvo v rokometu za mlajše učenke je gostila ŠD Stopiče. Področne prvakinje so postale učenke OŠ Škocjan. Drugo mesto so osvojile učenke OŠ Grm, tretje so bile učenke OŠ Stopiče. Najboljša strelka je bila z 20 zadetki Manca Vene iz OŠ Škocjan.

Preberi več

Finale rekreacijske lige Kralja Matjaža v košarki - bilten št. 14

V nedeljo, 17. 3. 2024, sta bili odigrani zadnji tekmi rekreacijske lige Kralja Matjaža za sezono 2023/24. V športni dvorani Marof je potekalo finale play offa. V tekmi za tretje mesto sta se pomerili ekipi LEGENDE in KERAGRAD, v tekmi za prvo mesto pa PICERIJA MAČKOVEC in TISK ŠEPIC. Rezultate najdete v prilogi.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za mlajše učenke

Občinsko prvenstvo v malem nogometu za mlajše učenke je potekalo v ŠD Stopiče. Občinske prvakinje so postale učenke OŠ Grm. Druge so bile učenke OŠ Center, tretje mesto pa so zasedle učenke iz OŠ Otočec. Najboljši strelki sta bili Neža Župančič in Nadja Zadel.

Preberi več

DŠI 2024 - NAMIZNI TENIS - pomladanski del

Na tekmovanju Delavskih športnih iger v namiznem tenisu je v pomladanskem delu pri ženskah slavila Petra Šmid pri moških pa Uroš Slatinšek. Ekipno so v ženski konkurenci zmagale Pedagoginje, pri moških pa je slavila Krka.

Preberi več