X

NOVICE

Rezultati rekreacijske lige malega nogometa v dvorani - Bilten št. 5

S tekmami 4. 2. 2024 se je nadaljevala zimska liga v dvoranskem nogometu. Tekmovanje je potekalo v ŠD Marof, nastopile pa so ekipe v vseh treh ligah. Rezultati tekem so potrdili izenačenost ekip, ki sodelujejo v rekreacijski ligi.
Nadaljevanje lige sledi v nedeljo, 11. 2. 2024.

Preberi več

Rezultati rekreacijske lige Kralja Matjaža v košarki - Bilten št. 9

V nedeljo, 4. 2. 2024, so bile odigrane tekme rekreacijske lige Kralja Matjaža. Tekmovanje potekalo v ŠD Marof ter ŠC Livada. V obeh tretjih ligah je končan redni del tekmovanja, sledijo tekme razigravanja.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v mali odbojki za mlajše učence

Občinsko prvenstvo v mali odbojki za mlajše učence je potekalo v veliki telovadnici OŠ Grm.
Prvo mesto osvojila domača ekipa OŠ Grm. Drugo mesto je osvojila OŠ Center, tretje mesto je pripadlo OŠ Drska.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za mlajše učenke

Na področnem prvenstvu v košarki za mlajše učenke je prvo mesto osvojila ekipa OŠ Center. Drugo mesto je osvojila OŠ Drska, tretje pa OŠ Grm. Najboljša strelka je bila Ema Osojnik, ki je dosegla 43 košev.

Preberi več

Rezultati področnega ekipnega prvenstva v Badmintonu

Na področnem ekipnem prvenstvu v badmintonu za starejše učence in učenke je prvo mesto osvojila ekipa OŠ Žužemberk, druga je bila OŠ Vinica in tretja OŠ Mirna. Pri mlajših učencih in učenkah je naslov področnega prvaka osvojila OŠ Mirna, drugo mesto je pripadlo OŠ Žužemberk, tretje je bila OŠ Loka Črnomelj.

Preberi več

GLASOVANJE ZA ŠPORTNIKA, ŠPORTNICO IN KOLEKTIV LETA 2023

Od 29. 1. do 14. 2. 2024 do 12.00 ure, lahko glasujete za najboljšega športnika, športnico in športni kolektiv leta 2023 v novomeški občini. Rezultati glasovanja bodo v pomoč strokovni komisiji pri izboru najboljših.

Preberi več

Rezultati rekreacijske lige Kralja Matjaža v košarki - Bilten št. 8

V nedeljo, 28. 1. 2024, so bile v ŠD Marof odigrane tekme rekreacijske lige Kralja Matjaža. Tekmovale so ekipe 2. in 3. lige. Nadaljevanje lige sledi v nedeljo, 4.2. 2024, ko bo tekmovanje potekalo v ŠD Marof ter ŠC Livada.

Preberi več