X

NOVICE

Delavske športne igre 2022 - ulični teki

Tudi letošnji ulični teki so potekali v okviru prireditve Novomeški tek, v osmih kategorijah je sodelovalo 62 tekačic in tekačev.

Preberi več

Rekreacijska liga v nogometu - travna liga pomlad 2021/2022

V nedeljo, 10.4., je bil odigran 1. krog drugega dela Rekreacijske lige v nogometu v sezoni 2021/2022. V tekmovanju se meri 32 ekip, ki so razvrščene v štiri različne kakovostne lige.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - kegljanje

Tekmovanja v kegljanju se je udeležilo 10 ženskih in 7 moških ekip. V obeh kategorijah je sta zmago slavili ekipi Krke, ženska z 234, moška pa s 398 podrtimi keglji. Drugo mesto med ženskimi ekipami je pripadlo Društvu upokojencev Novo mesto (211), tretje pa Revozu (195). Z rezultatom 381 so bili drugi kegljači Roletarstva Medle, tretje mesto so osvojili člani ekipe Društva upokojencev Mali Slatnik (312).

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v štafetnih tekih za osnovne šole

Na področnem prvenstvu v štafetnih tekih, ki je potekalo v okviru 22. novomeškega teka, so v vseh štirih kategorijah slavili tekači in tekačice Osnovne šole Grm iz Novega mesta, druga mesta pa so osvojile Osnovne šole Center, Toneta Pavčka in Bršljin. Na tekmovanju je sodelovalo 57 štafet iz dolenjskih osnovni šol.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - odbojka in pikado

Prvi letošnji odbojkarski turnir v okviru Delavskih športnih iger je v obeh kategorijah suvereno pripadel tekmovalkam in tekmovalcem iz Krke.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v mali odbojki za mlajše učenke in učence

Občinsko prvenstvo v mali odbojki za mlajše učence in učenke je potekalo na Osnovni šoli Grm. Pri mlajših učenkah so prva tri mesta osvojile odbojkarice OŠ Center, Grm in Šmihel, pri mlajših učencih pa so slavili odbojkarji Osnovne šole Otočec, ki so v finalu premagali Osnovno šolo Šmihel, tretje mesto pa je osvojila Osnovna šola Grm.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v pomladanskem krosu za osnovne in srednje šole

Po skoraj treh letih smo ponovno izpeljali tekmovanje v krosu. Udeležilo se ga je okoli 350 osnovnošolcev in srednješolcev. Najboljše ekipe so si priborile uvrstitev na državno prvenstvo, ki bo v četrtek, 21. 4. 2022, v Medvodah.

Preberi več